Miten aloittaa Laptop Screen on sekaisin?

Miten aloittaa Laptop Screen on sekaisin?
Jos kannettava tietokone on rikki, murtunut tai muuten viallisia LCD-näyttö, tietokoneen saattaa tuntua mahdottomalta. Kuitenkin moderni muistikirja on video-porttiin tietokoneen takana, että voit kytkeä ulkoisen näytön. Vaikka käyttö ulkoisen näytön estää sinua käyttämästä kannettavaa tien päällä, voit käyttää kannettavaa kiinteään paikkaan, kunnes voit olla LCD-näyttö korjataan. Ulkoisen näytön kannettavan tietokoneen kestää vain muutaman minuutin.

Ohjeet

1 Sammuta tietokone ja irrota verkkolaite.

2 Aseta ulkoinen näyttö vieressä laptop. Kytke virtajohto sovitin monitorin saatavilla pistorasiaan. Kytke VGA-kaapeli monitorin sininen VGA-porttiin takana laptop. Kiristä siipiruuvit kaapeliliittimen.

3 Käynnistä ensin näyttö ja sitten kannettava tietokone.

4 Odota noin 15 sekuntia ja paina sitten painiketta yhdistelmä kannettavan tietokoneen toggling välillä LCD-näyttö ja ulkoinen näyttö (katso käyttäjän opas tarkka näppäinyhdistelmä). Monissa kannettavissa tietokoneissa, paina "Fn" ja "F6" tai "F7" avaimet samalla vaihtaa näytön. Esimerkiksi monissa Toshiban kannettavissa tietokoneissa, painamalla "Fn" ja "F7" näppäimiä samanaikaisesti kytkee näytön.

5 Paina oikea näppäinyhdistelmä kannettavan tietokoneen kunnes näyttöruutu näkyy ulkoisessa näytössä.

6 Anna kannettavan käynnistyä käyttöjärjestelmään. Käytä kannettavan kuin normaalisti, kun käytät ulkoista näyttöä kuin ensisijainen näyttö.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita