Miten Asenna Cryptographic Palveluntarjoajat

Miten Asenna Cryptographic Palveluntarjoajat
Cryptographic Palveluntarjoaja käytetään käyttäjän todentaminen; se turvaa sähköpostin avulla rajoituksia. Microsoft loi Microsoft perustuva älykortti Cryptographic Palveluntarjoaja ja Cryptographic Palveluntarjoaja kehittäjän työkalupakki kehittäjille. Cryptographic Palveluntarjoaja on hyödyllistä varmistaa tietojen avulla julkisen ja yksityisen avaimen varmenne. Jos se on julkinen avain, tieto on avoin kaikille; se pääsee ihmisiä, ja jos se on yksityinen avain, tieto on avoin jotain tiettyä henkilöä tai organisaatiota vain luvalla.

Ohjeet

Microsoft-Based Smart Card Cryptographic Palveluntarjoaja

1 Siirry Microsoft Download Centeristä ja tyyppi, "Microsoft Base Smart Card Cryptographic Palveluntarjoaja Package: x86 (KB909520)" on hakukenttä näyttää sovelluksen.

2 Napsauta "Lataa" -painiketta Käynnistä lataus tai jos haluat ladata eri kielellä, alla "Tiedot", valitse haluamasi kieli avattavasta luettelosta ja napsauta "Muuta" -painiketta.

3 Valitse arvioitu latausaika alkaen pudotusvalikosta; valintasi riippuu järjestelmän nopeutta. Kun valitset tietokoneen järjestelmän nopeutta, tiedät kuinka monta minuuttia se kestää ladata ohjelmiston.

4 Klikkaa "Download" -painiketta ja valitse "Suorita" -painiketta, jos haluat aloittaa asennuksen heti.

5 Klikkaa "Save" -painiketta, jos haluat tallentaa ohjelmat tietokoneeseen ja tee asennus muulloin. Kun olet valmis asentamaan sen, kaksoisnapsauta "Windows-KB909520-v1.000-x86-FIN.exe" kuvaketta työpöydällä.

Microsoft Cryptographic palveluntuottajalta kehittäjän (CSPDK)

6 Siirry Microsoft Download Centeristä ja kirjoita "Cryptographic Palveluntarjoaja Developer Toolkit (CSPDK)" on hakukenttä näyttää sovelluksen. (Katso Resurssit.)

7 Valitse arvioitu latausaika alkaen pudotusvalikosta ennen lataamista tai pitää automaattista asennusta.

8 Klikkaa "Download" -painiketta aloittaa lataus Englanti versio ja näet pop-up-ikkunan, jossa cspdk.exe sovellus valmis ladattavaksi.

9 Klikkaa "Suorita" -painiketta, jos haluat aloittaa asennuksen heti.

10 Klikkaa "Save" -painiketta, jos haluat tallentaa ohjelmat tietokoneeseen ja tee asennus muulloin. Kun olet valmis asentamaan sen, kaksoisnapsauta "cspdk.exe" kuvaketta työpöydällä.

Cnet Lataa --- Cryptographic palveluntuottajalta kehittäjän (CSPDK) 2

11 Siirry Cnet verkkosivuilla ja klikkaa "lataa" -välilehti ja kirjoita "Cryptographic Palveluntarjoaja Developer Toolkit (CSPDK) 2" hakukentän näyttää sovelluksen.

12 Klikkaa "Lataa nyt" -painiketta aloittaa lataamisen; näet pop-up-ikkunan, jossa cspdk.exe sovellus valmis ladattavaksi.

13 Klikkaa "Suorita" -painiketta, jos haluat aloittaa asennuksen heti.

14 Klikkaa "Save" -painiketta, jos haluat tallentaa -sovellus ja tee asennus muulloin. Kun olet valmis asentamaan sen, kaksoisnapsauta "cspdk.exe" -kuvaketta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita