Miten Asenna Intel D945GNT Emolevy

Miten Asenna Intel D945GNT Emolevy
Asentaminen emolevy useimmiten tarkoittaa sitä, että uusi tietokonejärjestelmä on rakennettu, tai tietokonejärjestelmä on päivitetty. On harvinaista, se tarkoittaa edellisen emolevyn epäonnistui syystä tai toisesta. Asentaminen am Intel tuotemerkin D945GNT piirisarja perustuu emolevy ei ole erilainen kuin asennat muita emolevyn. Se on yksinkertainen asia irrotat kaiken vanhan emolevyn, sen poistamista, asennat uuden emolevyn, ja yhdistää kaiken sen.

Ohjeet

1 Irrota tietokone. Irrota sivupaneeli käyttäen Phillips ruuvimeisselillä tarvittaessa.

2 Irrota kaikki johdot ja kaapelit emolevyn. Jos tulee uudelleenkäyttöä CPU ja RAM, poista ne. Poista kaikki lisäkortit kuten näytönohjain sekä käyttäen ristipääruuvitaltalla vapauttamaan heidät kiinnike.

3 Irrota emolevyn kiinnitysruuvit ruuvitaltalla. Irrota emolevy nostamalla oikealla puolella ensimmäinen niin, että se tulee ulos helposti. Poista vanha I / O (Input / Output) paneeli samoin. I / O-paneeli on ohut alumiininen suojus, joka kattaa kaikki välit porttien takana emolevyn kuten USB, tulostin, Ethernet ja ääni.

4 Asenna uusi I / O-paneelin. Se ponnahtaa paikoilleen missä vanha I / O-paneeli oli. Aseta emolevy koteloon kulmassa, satamat puoli ensin, joten satamat sopivat reikiin I / O-suoja. Kiinnitä emolevy alas neljästä kulmastaan ​​kiinnitä sitten loput ruuvit.

5 Kytke kaikki kaapelit takaisin emolevyyn omilla paikoillaan. Käytä emolevyn käsikirja jos sinulla on ongelmia paikallistamiseen oikea otsikot. Asenna lisäosa kortteja haluat käyttää, ja kiinnitä ne ruuveilla käytetään suojaamaan niitä vanhoja tapauksessa. Asenna suorittimen ja RAM viimeinen. Asenna sivulevy ja kiinnitä se ruuveilla. Kytke tietokone takaisin.

Vihjeitä

  • Se on aina hyvä idea kytkeä uusi emolevy valtaa RAM, CPU ja näytönohjain asennettu varmista, että se toimii ennen kuin laitat sen kokonaan takaisin yhteen. Näin et viettää enemmän aikaa saada emolevyn takaisin, jos se sattui olemaan viallinen.
  • Käsittele kaikki osat huolellisesti. Käsittele kaikki piirilevyjä ja prosessorit reunoista, älä kosketa nastoja tai kontakteja. Staattinen purkautuminen voi tuhota elektronisia komponentteja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita