Miten Asenna Lahjoitus Tracker on IPB

Lahjoitus Tracker on kolmannen osapuolen sovellus, joka vastaanottaa lahjoituksia tehdään Invision Power Board (Toni) foorumi ohjelmistot ja seuraa niitä kautta Paypal. Ylläpitäjät voivat asettaa rahamäärä kuin tavoite ajoiksi, sekä näyttää lahjoituksen tilan julkisesti. Ne, jotka tekevät lahjoituksia kautta tämä hakemus voidaan saada erityisiä etuisuuksia, joka automaattisesti päättyy asetetun ajan. Tämän ohjelmiston asentaminen on suhteellisen yksinkertaista, että kestää yleensä alle 30 minuuttia.

Ohjeet

1 Pura sisältö pakattu "Lahjoitus Tracker" tiedosto. Etsi "Upload" kansio ja lataa sisällön kansio Toni foorumin vastaaviin kansioihin.

2 Etsi "ipsRegistry.php" tiedosto "admin / lähteet / base /" hakemistoon. Avaa tiedosto tekstieditorissa ja löytää linja "ipsRegistry :: $ pyynnöstä ['kohta']! = 'Rekisteri'." Lisää "&& ipsRegistry :: $ pyynnöstä ['do']! = 'Maksu'" jälkeen rivi ja tallenna tiedosto.

3 Kirjaudu sisään "Admin CP" oman hallinnon käyttäjätunnuksen ja salasanan. Klikkaa "System" -välilehti, valitse "Sovellukset & moduulit," valitse "Manage Applications & moduulit."

4 Siirry "Applications ei ole asennettu" ja etsi "Lahjoitus Tracker" merkintä. Klikkaa "Install" -linkkiä ja seuraa ohjeita. Kun olet asentanut sovelluksen, napsauta "Omat sovellukset" ja valitse "Lahjoitus Tracker" hallita sovelluksen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita