Miten Asenna mustetta Brother MFC-5440CN USB Printer

Brother MFC-5440CN tulostin käyttää Brother LC41BK Standard Musta tai LC41HYBK korkeasaantoisia Musta, LC41C syaani, LC41M Magenta ja LC41Y Keltainen mustepatruunat. Asenna mustetta, kun asetat tulostimeen ensimmäisen kerran tai kun vaihdat vanhan tai vaurioituneet mustepatruunat. Kummassakin skenaariossa tulostin hälyttää kautta useita viestejä, kun se tarvitsee uusia muste asennettu. Hälytys voi lukea "Ei värikasettia, Open Scanner", kun tulostin ei ole mustetta siinä tai "Near Empty", "Ink Empty (Kasetti Väri)" tai "Vaihda muste", kun se on pieni tai käytetyn mustekasetti .

Ohjeet

1 Käynnistä Brother MFC-5440CN kirjoitin. Jos asennat muste ensimmäistä kertaa, lataa tulostimeen paperia lokeroon paperia.

2 Tartu oikealla puolella skanneria kahvasta uran ja nosta kunnes tukivarsi turvaa skanneri kulmittaiselle auki paljastaen kasettipaikat edessä oikeassa kulmassa tulostimen.

3 Irrota korttipaikan kannet ja aseta ne sivuun tallentaa tulevaa käyttöä varten, jos olet tulostimen ensimmäistä kertaa. Jos asennat yhden tai useamman korvaavan patruunat, ota kiinni koukussa edessä ensimmäisen patruunan että LCD on varoittanut sinua, vedä koukkua itseäsi kohti avata patruuna. Tartu kasetin, vedä se suoraan ylös ulos paikastaan ​​ja sitten antaa se sivuun hävitettäväksi.

4 Vedä ensimmäinen uusi mustekasetti pakkauksestaan ​​ja pidä sitä pohjassa ylöspäin. Aseta sormenpää alla edessä välilehdellä kasetin kansi ja nosta irrottaa kannen. Aseta kansi sivuun.

5 Match väri patruuna sen korttipaikkaan etiketti. Aseta kasetti pohja ensin pystysuoraan aukkoon. Pushing alas kunnes tunnet ja nähdä koukku salpa päälle kasetti.

6 Toista asennuksen kanssa kolme muuta paikkaa. Jos asennat värikasetteja, noudata tulostimen näytön ohjeita poistaa vanha patruunat ja vaihda uusiin tarvittaessa.

7 Nosta skannerin jopa avata sen tukivarren. Paluu varsi alkuasentoon tulostimeen ja laske skanneri.

8 Tarkista tulostimen LCD viestit ja odota vastaamaan kysymyksiin, joita kysytään. Jos esimerkiksi olet tulostimen ja "Valmistautuminen System, noin 4 minuuttia" ilmestyy näyttöön, odota neljä minuuttia tulostin puhdistaa musteputkijärjestelmän. Jos olet korvaa patruunat ja sinua kehotetaan tarkistamaan asetit uusia värikasetteja, vastata "1. Kyllä" asettaa tai palauttaa mustetta pistelaskimen jokaisen värikasetin.

9 Paina "Color Start" -näppäintä, kun näet "Aseta paperi, Paina Start" näytöllä suorittamaan tulostuslaatuisia tarkistaa pyydettäessä. Katsokaa tuloste ja vastata näytön ohjeita. Jos tulostuslaatu on hyvä, vastaus "1.kyllä" ja tulostaa halutulla jälkeen näyttö tyhjenee ja ohjeita. Jos tulostuslaatu on huono, vastaus "2. Ei", vahvistavat joka patruuna on rikki tulostaa kuvio tulostuslaaduntarkastus sivu kysyttäessä, ja sitten vastata "1. Kyllä", kun kysytään "Start Siivous?" Aloita kasetin puhdistus. Toista tämä tarvittaessa kunnes kuvio tulostuslaaduntarkastus sivu näyttää hyvältä.

Vihjeitä

  • Jos näet "Asenna" näytössä sen jälkeen musteen asennuksen uudelleen tulostin ja tarkista, että väri patruunat vastaavat korttipaikkaan tarrat. Tarkista myös, että jokainen koukku on tasolla ja tiukasti kiinni sen patruuna.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita