Miten Asenna SendMail Ubuntu

Miten Asenna SendMail Ubuntu
Asentaminen SendMail teidän Ubuntu koneeseen on tehty helpoksi Ubuntun yhteisö. Kun olet asentanut SendMail, sinulla on oma sähköpostipalvelin lähettää suoria viestejä mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen maailmassa. Prosessi voidaan toteuttaa noin minuutti, riippuen Internet-yhteyden nopeus. Kokoonpano voi kestää kauemmin, ja saattaa vaatia jonkin verran ja erehdyksen ennen kuin saat sen oikein.

Ohjeet

1 Avaa "Terminal" Ubuntu. Tämä vaihtelee riippuen siitä, mikä työpöytäympäristö käytät, mutta jos käytät oletuksena "Unity" desktop, sinun tulee klikata "Dash", "Lisää sovelluksia", "Asusteet" ja "Terminal".

2 Tyyppi "sudo apt-get install sendmail" terminaalissa aloittaa lataamisen paketteja ja asentamalla SendMail. Näet viestit poikki päätenäytössä kuin tarvittavat paketit on ladattu ja asennettu. Kun prosessi on valmis, näet luettelon asennetuista paketeista - SendMail plus kaikki muut paketit asennukseen tarvitaan.

3 Kirjoita "sudo sendmailconfig" määrittää SendMail sinun tarpeisiisi. Tämä tapahtuu joukon kysymyksiä vastaat. Onneksi asennus käyttäen apt-get automaattisesti vastata useimpiin kysymyksiin sinulle perustuu nykyisen Ubuntu kokoonpanon.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita