Miten Asenna Yhteensopimattomat Theme Firefox

Kehittäjät teemoja ja laajennuksia Mozilla Firefox määrittää enintään versio heidän tiedostoja. Varotoimenpiteenä Firefox estää sinua asentamasta teemoja ja laajennuksia, jos niiden versionumero on liian alhainen. Teemat ja laajennukset on suunniteltu vanhemmat versiot Firefox eivät useinkaan toimi oikein uudempia versioita Firefox. Voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä, jotta voit asentaa yhteensopimattomia teemoja tai laajennuksia Firefox. Jotkut ristiriidassa teemat toimii kunnolla uudempia versioita ja jotkut eivät.

Ohjeet

1 Kirjoita "about: config" osoiteriville yläreunassa Firefox-ikkunan ja paina "Enter".

2 Klikkaa "Tulen Varovasti, lupaan" -painiketta varoitussivun.

3 Napsauta hiiren kakkospainikkeella luettelossa asetuksia, valitse "Uusi" ja valitse "Boolen."

4 Kirjoita "extensions.checkCompatibility" osaksi nimi ruutuun ja paina "Enter".

5 Valitse "False" ruutuun, joka näkyy ja klikkaa "OK".

6 Sulje kaikki avoimet Firefox-ikkunat ja uudelleen auki Firefox.

7 Asenna ristiriidassa teematiedosto normaalisti.

Vihjeitä

  • Jos Firefox ei toimi oikein sen jälkeen, mahdollistaa teema, voit avata Firefoxin vikasietotilassa ja poista teema. Avaa Firefox vikasietotilassa napsauttamalla "Käynnistä", klikkaamalla "Kaikki ohjelmat" valitsemalla "Mozilla Firefox" kansio ja klikkaamalla "Mozilla Firefox (vikasietotila)" oikotie, kun Firefox suljetaan.
  • Voit uudelleen käyttöön teema ja laajennus yhteensopivuus tarkkailun avaamalla about: config sivun uudelleen, etsimistä "extensions.checkCompatibility" parempana, napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Reset".
  • Ole varovainen, kun muutetaan asetuksia Firefoxin about: config sivulle; se sisältää erilaisia ​​asetuksia, jotka voivat vaikuttaa kielteisesti Firefox asennus.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita