Miten avata Netgear Port Linksys Wireless B Camera XP

Port kutsunsiirtojen Netgear reititin kameran avulla voit käyttää kameraa koko Internetistä. Porttien on vaihtoehto tahansa Netgear reititin, ja voit asettaa kokoonpanojen Windows XP kytketty verkkoon. Voit käyttää kameraa työstä tai matkoilla, kun olet perustanut Netgear portti eteenpäin kokoonpanoissa.

Ohjeet

1 Napsauta Windows XP "Käynnistä" -painiketta tietokoneellesi. Valitse "Ohjelmat", sitten "Internet Explorer". Tämä avaa selain tietokoneessa. Voit myös käyttää toista selaimen määrittää Netgear reititin.

2 Kirjoita Netgear reitittimen IP-osoite osoitekenttään teksti box.The oletus IP-osoite Netgear reititin on "192.168.1.1". Tämä osoite vie Netgear tärkein kokoonpano konsoli.

3 Klikkaa "Port Forwarding / Port liipaisu" -linkkiä vasemmalla puolella ikkunan. Tämä näyttää kaikki porttien kokoonpanoissa, jos sinulla on jo perustettu.

4 Klikkaa "Lisää" luoda uuden sataman huolinta setup. Kirjoita nimi kokoonpano ensimmäisessä tekstikenttään. Kirjoita portin numero kameraa "Start" ja "End" ruutuihin. Porttinumeroita tarjoamia kameran käyttöoppaasta. Kirjoita kameran IP-osoite viimeisen tekstikenttään, mikä on myös kameran käsikirja.

5 Valitse "OK" tallentaaksesi asetukset. Klikkaa "Uusi välilehti" vaihtoehto selaimen ja kirjoita kameran IP-osoite osoite-kenttään. Tämä testaa uusia asetuksia ja yhdistää kameran konsoli.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita