Miten Clean Jäähdytys Laptop

Miten Clean Jäähdytys Laptop
Jos tietokone ylikuumenee, jäähdytysjärjestelmä saattaa olla ylikuormitettu tai se ei toimi kunnolla. Hyvä puhdistus on ensimmäinen askel vahvistettaessa ylikuumentunut järjestelmä. Sinun täytyy ottaa kannettavan tietokoneen tai kannettavan erilleen päästä tuuletin tai jäähdytyslevy, riippuen siitä, mikä jäähdytyslaitteella tietokoneessa. Jokainen malli on erilainen, joten muuttaa tämän opetusohjelman sopivaksi tekniset tietokoneen.

Ohjeet

Puhdistus Fan

1 Varmuuskopioi kovalevy. Joka tapauksessa mitään taukoja kun olet puhdistus järjestelmä, tämä vaihe varmistaa et menetä mitään tärkeitä tietoja.

2 Sammuta tietokone. Maadoita itsesi koskettamalla jotain metallista, joka takaa staattinen sähkö ei vahingoita kannettavan tietokoneen. Poista akku ja ram kansi. Pidä kirjaa kaikki ruuvit olet ottanut.

3 Jatka poistamalla ruuvit vasta pääset fanit ja tuuletin kattaa. Käytä hyvin kapea Ristipääruuviavain poistaa pieni ruuvit pitämällä tuuletin kattaa.

4 Moppi pois pölyä ja hiukkasia tuuletin vanupuikkoja. Käytä myös paineilmalla saada aikaa vaikeasti tavoitettavia paikkoja ja ympäri tuuletin. Tarkista tuuletusaukot hiukkaspäästöjen kertyminen ja käytä vanupuikkoja ja paineilmalla puhdistaa nämä kokonaan.

5 Kokoa kannet päinvastaisessa järjestyksessä, että ne on otettu erilleen.

Puhdista Heat Sink

6 Varmuuskopioi tärkeät tiedot levyltä jos jotain on vaurioitunut, kun purkaa kannettavan.

7 Sammuta tietokone. Maadoita itsesi metalliesineen. Irrota akku ja RAM kansi. Jatka irrota kansia kunnes jäähdytyslevy on tavoitettavissa. Joissakin tietokoneissa, kuten Toshiban, tekevät jäähdytyslevyjen saatavilla. Toiset, kuten Mac Book Pro, on vaikeampi tavoittaa. Poista niin monta osaa kuin on tarpeen ottaa jäähdytyselementti laptop.

8 Pyyhi vanha lämpö liitä ja käytä vanupuikkoja, paineilman ja puhdistus alkoholia täysin puhdas jäähdytyselementti. Kuivaa lämpönielusta alkoholia jäännös hiustenkuivaaja.

9 Rasvaa kerros lämpö tahna jäähdytyslevy puolella, joka koskettaa CPU. Varmista, että niin paljon liimaa kuin mahdollista joutuu kosketuksiin pinnan kanssa CPU.

10 Paina jäähdytyselementti takaisin rasiaan siten, että kaikki nastat riviin oikein. Älä pakota sitä. Jos se ei mene helposti, säädä ja yritä uudelleen. Kokoaminen kannettava tietokone, noudata yllä annettuja ohjeita päinvastaisessa järjestyksessä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita