Miten Flash BIOS päivitys

Miten Flash BIOS päivitys
Ratkaise kiintolevyn, muistin ja muun laitteiston kysymyksiä jälkeen järjestelmän päivitys vilkuttamalla Basic Input Output System (BIOS). Vilkkuu on prosessi, jossa BIOS on päivitetty. Kun päivitys on asennettu, BIOS on välähti tai korvattu uuden version ohjelmiston. Flash BIOS päivittää vain tarvittaessa, koska BIOS päivityksiä suositellaan vain suurten laitteisto- muutoksia tai käyttöjärjestelmän päivitykset. Tietokoneiden ja emolevyn päättäjien vapauttaa BIOS päivitykset koskevat auttavat tarvittaessa.

Ohjeet

1 Avaa Internet selain ja siirry tietokoneen tai emolevyn valmistajan sivuilla.

2 Tarkastele tukea, apua tai lataa osa verkkosivuilla. Jokainen sivusto on erilainen. Jos sinulla on ongelmia paikallistamiseen nämä kohdat, kirjoita "BIOS" osaksi hakupalkkiin valmistajan verkkosivuilla.

3 Anna tarvittavat tiedot näkyviin oikeat BIOS päivityksiä erityistä järjestelmää. Jotkut sivustot ovat avattavista valikoista, kun taas toiset vaativat voit valita linkkilista.

4 Paina latauslinkki ladata uusimman version BIOS.

5 Lue kaikki vilkkuu ohjeet listattu valmistajan verkkosivuilla. Jos ohjeita ei verkkosivuilla, etsi "Readme.txt" tiedostoa BIOS-tiedoston.

6 Kaksoisnapsauta BIOS päivitys tiedoston ajaa BIOS-ohjelman. Noudata kaikkia ohjeita päivittää BIOS. Tämä koskee lähinnä Windows XP ja myöhemmin järjestelmiä.

7 Aseta BIOS tiedoston alustettu levyke tai CD. Käynnistä järjestelmän kanssa levy asetettu BIOSin. Tämä koskee lähinnä edeltäneelle Windows XP -järjestelmissä.

Vihjeitä

  • Jos käyttäjän toimia tarvitaan aikana BIOS päivitys, tulostaa ohjeet ennen kuin aloitat flash prosessi.
  • Uusi BIOS päivityksiä ei ehkä ole saatavilla tähän järjestelmään. Vanhemmat järjestelmät ovat vain päivitettävissä tiettyyn pisteeseen. Uudempi järjestelmät eivät tarvitse BIOS päivittää vielä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita