Miten hakea eTickets

Miten hakea eTickets
Monet lentoyhtiöt näinä päivinä tehdä liiketoimintaa tapa eTicket. ETicket on lentolippua ostaa verkosta joko lentoyhtiön verkkosivulle tai kolmannen osapuolen kautta verkkosivuilla. Kanssa eTicket, voit etsiä paras käsitellä ja ostaa lippuja suoraan kotikoneelta. On kolme tapaa, joilla voit hakea eTicket että ostit verkossa. Voit hakea eTicket'ssä, tarvitset ajokorttisi ja aa tulosteen eTicket vastaanottamisesta.

Ohjeet

1 Siirry lentoyhtiön verkkosivulle että käytät lennolle. Jokainen lentoyhtiö avulla voit kirjautua sisään aikaisin sivuillaan tietojen avulla oman eTicket. Syöttää tunnistetiedot, kuten kuljettajan ajokortin numero ja tulostaa boarding pass kotoa.

2 Nouda eTicket lentoyhtiöltä itsensä check-in kioski lentoasemalla. Tarvitset eTicket vahvistusnumeron löytyy kuitti lähetetään sinulle, lisäksi ajokortti. Matkalippunne tulostaa ulos kioski kun tiedot on syötetty.

3 Nouda eTicket'ssä päässä lentoyhtiön lähtöselvitystiskille. Anna lentoyhtiö hoitaja ajokorttisi ja painetut eTicket kuitti saada boarding pass lennolle.

4 Saavu lentokentälle muutaman tunnin ennen lennon on tarkoitus lähteä, jos on vaikeuksia noutamisen eTicket.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita