Miten huulikiilto Photoshop

Miten huulikiilto Photoshop
Haluatko kokeilla väri ennen menojen rahaa uuteen huulikiilto tai olet koskettaa jopa teidän headshot, voit lisätä virtuaalinen meikki käyttäen grafiikka-ohjelmisto. Kuvankäsittelyohjelmilla kuten Photoshop, osa Adobe Creative Suite, tarjoavat työkaluja muokata ja muuttaa kuvia. Photoshop, voit lisätä hieman huulikiiltoa ja kiiltoa.

Ohjeet

1 Avaa Photoshop, klikkaa "File" ja valitse "Avaa". Valitse kuva ja kaksoisnapsauta tiedoston nimeä niin se näkyy Photoshop työtilassa. Klikkaa "suurennuslasi" työkalu "Työkalut" paletti vasemmalla laidassa ja zoomata henkilön ylähuuli.

2 Klikkaa "Lasso" työkalu "Työkalut" paletti. Piirrä ääriviivat ympärillä henkilön ylähuuli, pysyä sisällä vain ylähuulen alue ja välttää hampaita tai ihon. Jos nappaat jotain muuta teidän ääriviivat, vetää alas "Muokkaa" -valikosta ja napsauta "Kumoa Lasso," käynnistä uudelleen. Kun näet vilkkuvan katkoviivat, napsauta hiiren kakkospainikkeella alueelle ja valitse "Layer kautta Copy."

3 Vedä alas "Kuva" -valikosta "säädöt" ja valitse "Sävy / kylläisyys." Siirrä "Hue" liukusäädintä vasemmalle kääntää huulipunan enemmän vaaleanpunainen tai oikeus muuttaa varjossa huulikiilto väri punk-näköinen neon keltainen, vihreä tai sininen. Siirrä "Saturation" liukusäädintä oikealle lisätä kirkkaan kiillon.

4 Hiukkaakaan alas numerot "Hue" ja "Saturation" laatikoita ja klikkaa "OK".

5 Kaksoisnapsauta Layer 1 kerros "Tasot" paletti oikealla puolella näytön. Kun "Layer Style" menuun, tarkista "Inner Glow" ruutuun ja klikkaa "OK" mainosten enemmän kiiltoa huulikiiltoa. Klikkaa "Tausta" kerroksen "Tasot" paletti antaa sen keskittyä.

6 Toista prosessi alahuuli, paitsi "Hue / Saturation," kirjoita numerot kirjoitit muistiin ruutuihin ja napsauta "OK". Tämä takaa huulikiilto värit täsmälleen. Kaksoisnapsauta Layer 2 linjaa "Tasot" paletti ja toista "Inner Glow" prosessi antaa huuli kiiltävä paistaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita