Miten Ilmoita Bad Website

Miten Ilmoita Bad Website
Bad sivustot ovat ne, jotka ole pahantahtoisia kävijöiden sivuston. Tällaiset sivustot voivat tartuttaa tietokoneen haittaohjelmia tai epäillään phishing käyttäjän sähköpostiosoitteet tai salasanoja. Esimerkiksi kun vierailevat haittaohjelmia sivustolla voit ehkä kehotuksen tehdä turvallisuutta skannauksen tietokoneellesi. Nämä skannaukset usein näyttävät oikeutettu Windows virustarkistustoimintojen. Mutta tietokone saattaa kehittyä kolumnissa jälkeen käynnissä skannauksen tai lähdettyään verkkosivuilla. Ei ole keskeinen järjestö perustettiin voittaa nämä sivustot, mutta Google ja Yahoo rohkaista käyttäjiä ilmoittamaan niille mitään huonoja sivustoja.

Ohjeet

Google

1 Käy Googlen "Raportti haittaohjelma" sivu: http://www.google.com/safebrowsing/report_badware/

2 Anna tarkka URL epäillään verkkosivuilla kenttään.

3 Syötä kenttään toimittanut lisätietoja, kuten ongelma, että olet kohdannut, kun vierailevat sivustolla. Tämä on valinnainen.

4 Paina "Lähetä ilmoitus" -painiketta. Kertomus on toimitettu Googlelle ja tutkitaan. Google ei yhteyttä tuloksista.

Yahoo

5 Mene "Yahoo! Security Phishing kertomuksen."

6 Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi, URL verkkosivuilla epäillään phishing, ja muita kommentteja tai selityksiä.

7 Paina "Lähetä" -painiketta raportoida huono verkkosivuilla.

Vihjeitä

  • Google ehdottaa auttaa torjumaan haittaohjelmia sinun tulisi varmista olet päivittänyt selaimen uusimpaan versioon, ja ovat soveltaneet viimeisimmät tietoturvapäivitykset käyttöjärjestelmästä.
  • Voit myös ilmoittaa ilkeä verkkosivuilla menemällä badwarebusters.org. Menetelmä raportointi on samanlainen toimittamalla tietoja Googlelle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita