Miten Ilmoita Internet Fraud Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Internet on moderni vastine miinakenttä, kun se tulee petoksia tai huijauksia, ja ne voivat vaikuttaa kuka tahansa, joka ei ole varovainen. Jos luulet, että olet löytänyt Internet-petoksen tai Internet huijaus, ilmoita siitä pörssiyhtiö viranomaisille mahdollisimman pian sen varmistamiseksi, että kukaan muu ei vaikuta se.

Ohjeet

Raportointi Consumer Direct

1 Käy Consumer Direct: Ilmoita huijaus sivusto (katso Resources).

2 Täytä kaikki mahdolliset tiedot elinkeinonharjoittajan vastuussa huijaus, kuten nimi, yhteystiedot, verkkosivuilla ja yhteyshenkilö.

3 Valitse vaihtoehto pudotusvalikosta, joka osoittaa tyypin huijaus.

4 Valitse vaihtoehto pudotusvalikosta osoittaa kosketustavasta ensin kokenut tämän kauppiaan ja jona tämä tapahtui.

5 Täytä pyytämä määrä elinkeinonharjoittajan ja tarvittaessa maksettu määrä sekä maksutapaa käytetään (joka voidaan valita toisesta pudotusvalikosta).

6 Kirjoita lyhyt kuvaus kauppa ja viestintä elinkeinonharjoittajan kanssa tekstikenttään, mukaan lukien kaikki päivämäärät, määrät ja nimet.

7 Täytä niin paljon tietoa itsestäsi kuin mahdollista, myös otsikko, etunimi ja sukunimi (anon tai anonyymejä on hyväksyttävää), yhteystiedot ja sähköpostiosoitteesi.

8 Napsauta vihreää "Lähetä" nuoli loppuun raportissa ja siirry vahvistus sivulle.

Raportointi sähköpostilla

9 Välitä kaikki epäilyttävät sähköpostit pankista Ahvenanmaan klo [email protected], ilman ylimääräisiä tekstiä sähköpostin kehon.

10 Välitä kaikki epäilyttävät sähköpostit pankin pankki itse. Käy pankkisi verkkosivuilla kirjoittamalla osoitteen itse; linkit voivat johtaa lavastettu verkkosivustoja. Useimmat pankit ovat "Report huijauksista" sähköpostiosoite tai numeron alla "Yhteystiedot" vaihtoehto.

11 Välitä kaikki epäilyttävät sähköpostit Internet-palveluntarjoajalta. Voit tehdä tämän, vaihda nimi totesi ennen @ kanssa "väärinkäyttö". Esimerkiksi: Jos lähettäjä sähköpostiosoite on "[email protected]," eteenpäin sähköpostitse "[email protected]," ilman tekstiä sähköpostin kehon.

Raportointi Poliisi

12 Ilmoita huijaus paikalliselle poliisille, jos rahaa on menetettiin, koska tämä on ensimmäinen askel kohti tutkii huijaus ja toivottavasti vallata osan rahoista.

13 Etsi yhteystiedot poliisivoimien tai asemalta lähimmälle sinulle, käymällä Britannian poliisi Forces verkkosivuilla (ks Resources).

14 Valitse alue ja läänin että asut, joka avaa uuden sivun, jossa läänin poliisin verkkosivuilla.

15 Etsi "Non-Hätäpuhelinnumero" tai "Ota yhteyttä" -linkkiä, jotka molemmat näkyvät kohti sivun yläreunassa. Muuten siellä on "Lähin Station Finder", jossa voit syöttää postinumeron löytää yhteystiedot lähimmälle asemalle.

16 Ota tai käydä paikallisen poliisin ja raportoitava tapauksen mukaan luettuna kauppiaan tiedot, henkilötiedot ja maksutiedot. Poliisi sitten antaa sinulle asian viitenumero.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita