Miten Ilmoita Internet-huijaukset FBI

Internet tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia ystävien ja perheen pitää yhteyttä pitkistä etäisyyksistä, sillä kuluttajia ostamaan ja tarjouksen tavaroiden että he eivät voi löytää kaupoista ja ihmisten tutkimus ideoita ja pysyä ajan tasalla uutisia. Valitettavasti Internet on myös koti monille petoksia ja haittoja. Saatat löytää sähköpostin Nigerian prinssi sinulta apua siirtämällä varoja ulkomailla pankkitilille. Tai kohde maksanut ehkä koskaan saapumista postitse. Jos kohtaat huijaus, voit ilmoittaa siitä FBI.

Ohjeet

1 Kirjaudu Internetiin ja navigoida selaimen Internet Crime Complaint Center (IC3). IC3 on kumppanuus FBI National White Collar Crime Center ja Bureau of Justice avun. IC3 tutkii tietoverkkorikollisuutta, kuten Internet-huijauksia.

2 Klikkaa "valituksen."

3 Seuraa näytön ohjeita raportoimaan huijaus. Sinun on annettava nimi, osoite, puhelinnumero ja tietoa rikollisuudesta. Sisällytä nimi, osoite ja yhteystiedot henkilö tai yritys, joka huijannut sinua (jos tiedät sen). Kuuluu myös erityisiä tietoja rikollisuuden ja kaikki muut tarvittavat tiedot, jotka voivat auttaa IC3 tutkimaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita