Miten Ilmoita Internet Luottokortti Petokset

Miten Ilmoita Internet Luottokortti Petokset
Lause "luottokorttipetosten" tarkoittaa laajan toimihenkilöiden rikoksia, joissa varkauksia ja / tai petokset käyttämällä luottokorttia tai muita maksukortteja. Internet on yksi kaikkein hedelmällisin perusteet tällaisten rikosten. Tämän seurauksena se voi olla varsin vaikeaa tunnistaa saati syytteeseen tästä rikoksesta. Onneksi Internet Crime Complaint Center (IC3) on yksi aloite, joka pyrkii minimoimaan leviämisen toimihenkilöiden rikoksia verkossa, kuten Internet luottokorttipetosten. Keskus ajetaan osittain FBI.

Ohjeet

1 Käy "valitus" sivun Internet Crime Complaint Center etusivu.

2 Lue yleistiedot ja valitse "Hyväksyn" -painiketta.

3 Täytä "valituksen siirtopäätös Form" kyselyyn, joka kysyy "tapaus ominaisuudet" liittyviä kysymyksiä luonteesta epäillyn rikoksen. Vastauksesi kyselyyn mahdollistaa IC3 järjestelmä tuottaa asianmukaisen valituksen muodossa.

4 Täytä valituslomaketta, varmista annat henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimen, postiosoite ja puhelinnumero. Anna nimi, osoite, Internet-osoite ja puhelinnumero, jos saatavilla, henkilön tai organisaation on mielestäsi huijasi sinua kenttiin. Lisää muita tietoja, jotka voivat auttaa tutkinnan.

5 Valitse "Seuraava" ja sen jälkeen lähetä lomake seuraamalla ohjeita.

Vihjeitä

  • Et voi kuulla takaisin Internet Crime Complaint Center, sillä järjestelmä viittaa rikosepäilyjä eri lainvalvontaviranomaisten.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita