Miten Ilmoita Internet sähköpostihuijausyrityksiä

Miten Ilmoita Internet sähköpostihuijausyrityksiä
Internet sähköposti huijauksia ovat vallalla rikos, jossa syylliset pyrkivät varastamaan rahaa hyväuskoinen uhreja monin eri keinoin. FBI: n mukaan, Internet-huijauksia kuuluvat liiketoiminnan petokset, investointien petokset, ja petokset, joissa sähköposteja fake ulkomaisten virkamiesten pyytävät apua siirtää rahaa. Internet-huijauksia vaikutus satoja tuhansia ihmisiä vuosittain. Viimeaikaiset tilastot Internet Crime raportti Internet Crime Complaint Center huomioon, että vuonna 2009, 336655 valituksiin. IC3, yhteinen FBI / National White Collar Crime Centerin virasto, käsittelee sähköpostia petosten raportointi.

Ohjeet

Raportointi huijaus

1 Mene Internet Complaint Center sivuston etusivulle. Pääsivu tarjoaa linkit monia tietoja Internet huijauksia kuten miten ilmoittaa sähköpostitse rikos, erilaisia ​​huijauksia ja ehkäisyyn vinkkejä.

2 Selaa alaspäin "valituksen tekemisessä IC3" laatikko. Klikkaa punaista "valituksen" -linkkiä. Tämä linkki ohjaa sinut uudelle sivulle, joka tarjoaa erityisiä tietoja ehdoista vali. Lue ehdot ja klikkaa "Hyväksyn" -painiketta sivun alareunassa, jos haluat jatkaa raportin.

3 Vastaa IC3 kysyttävää raportin. Näitä ovat kohteita, jotka auttavat helposti kategorisoida tietyntyyppistä petokset kuten roskapostin tai väärennettyjä sähköpostiviestejä FBI.

4 Antakaa tietoja, kuten tyyppi email huijaus (esim pyytää rahaa); nimesi, nykyinen osoite ja puhelinnumero; sähköpostiosoite tai verkko-osoite henkilö / yritys, joka syytätte petosten; nimi epäillyn tekijän; ja osoite (jos tiedossa) henkilö / yritys, joka olet ilmoittamassa.

5 Etsi "avaa IC3 valitus" vahvistuksen sähköpostitse. Tämä sähköposti sisältää uuden valituksen tunnus ja salasana.

Vihjeitä

  • Tutkija voi ottaa sinuun yhteyttä lisätietoja raportin. Tarkkojen ja täydellisten tietojen saattavat jouduttaa raportin.
  • Jos et ole Yhdysvaltain kansalainen, saatat silti pystyä rikosilmoituksen kanssa IC3, jos tekijä on Yhdysvaltain kansalainen tai yritys.
  • Tallenna kopiot kaikista sähköpostit ja muut tositteet (esim tarkastukset ja tilisiirrot) tiedostoon kanssa raportin.
  • Kun alustavassa tarkastelussa valituksesi, IC3 välittää tietosi sopiva toimisto. Älä ota IC3 lisätietoja, sen sijaan yhteyttä virasto, joka on toimivaltainen tutkimaan sinun raportin.
  • Älä tiedostoon Internet email huijaus raportteja kuin valtion / ei-lainvalvontaviranomaisten. Raportointi Muun kuin IC3 voi liittyä sinua vielä toinen huijaus.
  • Ole tietyt valituksen ennen kuin teet raportin. Et voi peruuttaa tehdyt raportit IC3.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita