Miten Ilmoita sähköpostihuijausyrityksiä & Petos

Miten Ilmoita sähköpostihuijausyrityksiä & Petos
Mukaan FBI ja Yhdysvaltain salainen palvelu, kuluttajat menettävät miljoonia dollareita vuosittain erilaisia ​​sähköpostihuijauksilta ja online-petoksia. On Nigerian pankki huijauksia, henkilökohtaisten tietojen huijauksia, arvontoja, arpajaiset ja palkinto huijauksia, pyramidihuijauksia, Ponzi järjestelmiä, ketju posti ja monitasoinen markkinointi (MLM) järjestelmiin. Jos olet ollut uhri sähköpostia huijaus tai online-petoksia, sinulla on useita vaihtoehtoja Ilmoitettavalle.

Ohjeet

Miten Ilmoita Sähköposti huijauksia ja petoksia

1 Ota yhteys luottokorttiyhtiö, pankki ja muut palveluntarjoajat, jos olet ollut petoksen uhriksi.

2 Soita paikallisviranomaiset ja pyynnön puhua petosten osastolla. Tulee etsivä, joka käsittelee erityisesti sähköpostin ja Internet-huijauksia ja petoksia.

3 Ilmoita se US Federal Trade Commission välittämällä sähköpostin saamasi [email protected] FTC asettaa sähköpostin tietokantaan. Email yhdistetään olemassa olevaa tietoa ja käyttää jäljittää ja syytteeseen huijari. Lisätietoja kirjautua FTC verkkosivuilla osoitteessa ftc.gov.

4 Ilmoita huijaus Internet Crime Complaint Center IC3.gov. Tämä sivustoa ylläpitää FBI yhteistyössä National White Collar Crime Center ja Bureau of Justice avun. Mukaan Crime Complaint Center verkkosivuilla, "IC3 hyväksyy verkossa Internet-rikollisuus valituksia joko henkilö, joka uskoo ne pettäneet tai kolmannen osapuolen kantelijalle." Voit tehdä valituksen verkossa kautta niiden verkkosivuilla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita