Miten Jaa Dial-Up Between Two Kannettavat

Windows-käyttöjärjestelmä sisältää Internet-yhteyden jakaminen, ohjelma, jonka avulla Modeemi jaettavaksi muiden verkon tietokoneiden. Voit käyttää ICS työkalu mahdollistaa toisen kannettavan jakaa nykyisen kannettavan modeemia. Tarvitset verkkokaapeli ja keskittimen tai reitittimen tehdä verkkoyhteyden, ja Windows-käyttöjärjestelmä vaatii vain muutaman klikkauksen jakaa modeemin.

Ohjeet

1 Käytä Ethernet kaapeleita kaksi läppäreissä napaan. Huomaa LED kannettavan tietokoneen verkkokortin muuttuu vihreäksi, kun keskitin tai reititin yhteys on muodostettu.

2 Napsauta Windowsin "Käynnistä" -painiketta sisältävän tietokoneen modeemi laite. Valitse "Ohjauspaneeli" avataksesi-ikkunassa. Klikkaa "Verkko ja Internet" -linkkiä, napsauta "Verkko- ja jakamiskeskus", sitten valitse "Hallitse verkkoyhteyksiä." Tämä linkki avaa kaikki nykyiset verkkolaitteiden, kuten modeemia.

3 Napsauta hiiren kakkospainikkeella modeemia kuvaketta ja valitse "Ominaisuudet". Klikkaa "Sharing" -välilehti ja valitse "Salli muiden verkon käyttäjien muodostaa yhteys tämän tietokoneen kautta internet-yhteys." Valitse "OK" painiketta tallentaaksesi asetukset.

4 Napsauta "Kyllä" Vahvista, että haluat muuttaa IP-osoite isäntä kannettavan tietokoneen. Käynnistä ensisijainen dial-up tietokone, käynnistä toisen kannettavan. Toisen kannettavan hakee IP-osoitteen ensin ja tämä mahdollistaa sen käyttää ensisijaisen tietokoneen modeemin puhelinverkkoyhteyden.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita