Miten Käynnistä CD-ROM-With My Recovery Disk?

Miten Käynnistä CD-ROM-With My Recovery Disk?
Käynnistäminen CD on joskus tarpeen, kun täytyy ajaa diagnostinen testi tietokoneella, tai kun haluat alustaa kovalevy elpyminen levyjä. Joissakin tietokoneen automaattisesti ohjelmoitu havaitsemaan CD CD / DVD-aseman käynnistysvaiheessa, mutta toiset eivät. Joissakin tietokoneissa vaativat voit painaa näppäintä tietyllä hetkellä, kun tietokone käynnistyy. Jos et paina näppäintä oikeaan aikaan, tietokone ohittaa CD-asemaan ja käynnistyä kiintolevyltä. Jos et näe vaihtoehto painamalla näppäintä, sinun tulee käyttää tietokoneen BIOS (Basic Input Output System) Setup Utility ja tee muutos boot järjestys. Kun BIOS ja käynnistä tietokone uudelleen, voit lisätä Recovery Disk -levy CD-asemaan, käynnistä tietokone uudelleen, ja automaattisesti alkaa toipuminen levyltä.

Ohjeet

Selvitä, sinun on painettava näppäintä käynnistymään CD

1 Käynnistä tietokone.

2 Katso tarkkaan mistään Kuvaruutuvalikko opastaa sinua painamaan näppäintä käynnistymään CD- tai DVD-levylle. Jos näet kehotteen, paina näppäintä.

3 Jos et näe nopea, sinun tulee muuttaa BIOS-asetuksia.

Määritä Boot Order BIOS-Setup Utility

4 Käynnistä tietokone. Tarkkaile huolellisesti muutaman ensimmäisen sekunnin käynnistyksen mitkä avain sinun täytyy painaa syöttää BIOS Setup Utility. Saatat pystyä käyttämään BIOS-asetuksia läpi "Paina [näppäintä] setup" tai "Enter setup painamalla [näppäintä]." Saatat joutua käynnistämään tietokoneen jos unohdat painamalla näppäintä ensimmäistä kertaa.

5 Kun olet syöttänyt BIOS Setup Utility, katsoa ympärilleen välilehteä tai vaihtoehto nimeltä "Boot." Boot järjestys luettelo ilmestyy. Jälleen tietokoneet vaihtelevat miten ne näyttää apuohjelma; Kuitenkin useimmat BIOS apuohjelmat ovat yksinkertaisia ​​ja helppo navigoida.

6 Noudata BIOSin apuohjelma tehdä valintoja; yleensä, voit käyttää näppäimistön nuolinäppäimiä. Etsi "CD-ROM-asema", "CD-DVD-asema," tai "Optinen asema" käynnistysluetteloon luettelosta. Siirrä näppäimillä asemaan. Mukaan BIOS ohjeita, paina joko "plus" merkki (+) tai "Enter" -näppäintä. Ajaa siirtyy listan kärkeen.

7 Paina "F10" Tallenna muutokset ja poistu BIOS-tai ohjeiden tallentamiseen ja jännittävää. Tietokone käynnistyy uudelleen.

8 Voit nyt aseta hyödyntämistä levyn ja käynnistä tietokone uudelleen. Tietokone tunnistaa levy asemaan ja käynnistää se.

Vihjeitä

  • Muuttaminen BIOS boot järjestys ei ole haitallista tietokoneeseen; jos ei ole levy CD-asemaan seuraavan kerran tietokone käynnistyy, tietokone tunnistaa aseman tyhjinä ja käynnistä seuraava ajaa lueteltu boot järjestys.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita