Miten Kohdista Ilotulitus Photoshop

Miten Kohdista Ilotulitus Photoshop
Ilotulitus teknikot harjoitella niiden pyroteknisten työstä, yleensä tehdä saataviaan kuuluisuuteen noin itsenäisyyspäivän ja muita erityisiä tapahtumia. Kun olet ottanut tilannekuvan ilotulitus, vaikka, saat hallita niiden ulkonäköä - ainakin ruudulla ja digitaalisessa tulosteet - kohdistamalla niiden sijoittamisesta Adobe Photoshop. Käytä Photoshopin valinta ja liikkuvat työkalut enemmän linjassa ilotulitus ulkonäkö.

Ohjeet

1 Avaa Adobe Photoshop ja valitse "Tiedosto" -valikosta. Valitse "Avaa", valitse "Selaa" ja etsi ilotulitus kuva. Kaksoisnapsauta tiedoston nimeä avata kuvan Photoshop kankaalle.

2 Klikkaa "Ctrl" ja "+" avaimet lähentää ensimmäinen ilotulitus räjähtää siirtää sitä.

3 Klikkaa "Lasso" työkalu yläosassa "Työkalut" paletti. Piirrä ääriviivat ympärillä vain ilotulitus jälkeen polku valo räjähdyksen ja yrittää vangita niin vähän taivaalle tai muu tausta kuin mahdollista. Vilkkuu katkoviivan: Olet tehnyt valinnan.

4 Klikkaa "Siirrä" työkalu, alkuun kuvaketta "Työkalut" paletti. Vedä vilkkuu ilotulitus ääriviivat paikoilleen sen uusi linjaus paikalla. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sisällä vilkkuva linjat ja klikkaa "Poista" poistaa vilkkuva linjat ja asettaa ilotulitus paikalleen.

5 Toista "Lasso" ja "Move" työkaluja prosessin asentoon jokaisen ilotulitteiden elementin oikea linjaus.

6 Valitse "File" -valikosta ja valitse "Save As". Retitle kuva, säilyttää alkuperäisen saatavilla, ja klikkaa "Tallenna" -painiketta.

Vihjeitä

  • Kohdistaminen ilotulitus, tai teko liikkuvan mitään osaa kuvan toiseen paikkaan, lähes aina jättää reikä kuvan kuin se olisi, jos olisit leikkaamalla ja siirtämällä oikeita valokuvia. Kun ilotulitus taivaalla, vaikka sinulla on paremmat mahdollisuudet korjaukset, jos halutaan. Täytä taivaalla jollakin Photoshopin työkaluja, kuten "Paint Bucket", jossa värien taivas, tai kloonata osan taivaan "Clone Tool" ja kopioi reikä kloonattu alueella.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita