Miten Kopioi Excel PowerPoint

Microsoftin Office tuottavuuden ohjelmat toimivat yhdessä, tarjoten useita menetelmiä kopioida tiedoston luotu yhdessä ohjelmassa toiseen ja määrittää sen ulkonäköä. Jos haluat lisätä Excel PowerPoint 2010 esitys, voit kopioida pieni joukko soluja, jotka pitävät olennaiset tiedot, tai voit olla PowerPoint näyttää koko laskentataulukon. Voit myös olla upotettu kappaletta Excel varsinaisesti liity Excel-tiedoston, joten PowerPoint päivittää aina, kun Excel ei.

Ohjeet

Kopioi koko laskentataulukon

1 Valitse PowerPoint, johon haluat lisätä Excel. Jos dia on useita sisältöä laatikot, klikkaa sisällön laatikko, jossa haluat Excelin tietojen näkyvän.

2 Napsauta "Lisää" -välilehti yläreunassa PowerPoint 2010 ikkuna. Etsi "teksti" -kenttään ja valitse "Object" -painiketta avataksesi "Lisää objekti" ikkuna.

3 Valitse valintanappi "Luo tiedostosta" vasemmalla puolella ikkunan. Sitten klikkaa "Selaa" -painiketta ja siirry Excel-tiedoston, jonka haluat lisätä. Aseta valintamerkki "Link", jos haluat kuvan Excel päivittää aina, kun Excel-tiedoston muutokset. Valitse "OK" lisää kuva alkuun laskentataulukon Excel-tiedosto PowerPoint.

Kopioi Solualueen

4 Avaa Excel 2010-tiedoston ja valitse laskentataulukko, joka sisältää tiedot, jotka haluat lisätä PowerPoint. Napsauta vasemmassa yläkulmassa oleva solu välillä tietojen ja pidä hiiren painiketta. Siirrä hiiri oikeaan alakulmaan solun ja vapauta painike. Paina "Ctrl" + "C" kopioidaksesi soluinformaation leikepöydälle.

5 Avaa PowerPoint 2010 esitys ja valitse dia, johon haluat lisätä Excel tiedot. Jos useita esine laatikot ovat läsnä dian, valitse yksi johon haluat Excelin tietoja mennä. Klikkaa "Home" -välilehti yläreunassa näytön ja valitse "Liitä" -painiketta äärimmäisenä vasemmalla puolella nauha. Viisi vaihtoehtoa ilmestyy.

6 Valitse "Käytä Destination Styles" liittää soluja PowerPoint pöytä ja käyttää samaa tyyliä kuin nykyinen PowerPoint-esitys. Valitse "Keep Source muotoileminen" liittää soluja PowerPoint taulukko mutta pitää täsmälleen sama ulkonäkö kuin solut oli Excel, kuten ehdollista muotoilua. Valitse "Liitä", jos haluat liittää solujen pieni pala Excel-ohjelman, jonka voit sitten muokata kuten Excel. Valitse "Picture" liittää kuvan valittujen solujen. Valitse "Pidä vain teksti" muuntaa Excel tiedot tekstiksi ja liitä se kohde ruutuun. Kun teet valintasi, Excel tiedot näkyvät PowerPoint.

Vihjeitä

  • Jos valitset "Liitä", sinun täytyy kaksoisnapsauttamalla Excel kuvaa muutoksia minkään tietojen soluissa.
  • Voit myös valita "Liitä" alla "Liitä" -painiketta lisätä solujen Excel kuva, joka päivittää aina Excel-tiedosto tekee.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita