Miten Korjaa Gateway kannettavan Media testivirhe 1

Miten Korjaa Gateway kannettavan Media testivirhe 1
Ennen tietokone käynnistyy sen käyttöjärjestelmä, sen on läpäistävä edeltävä ympäristö BIOS. BIOS sisältää asetukset käynnistettävien laitteiden kuten kiintolevyt, muistitikut ja CD-ROM-levyt. Niistä boot vaihtoehtoja on ympäristö nimeltään PXE. PXE kehottaa käynnistyvä käyttöjärjestelmä verkon yli. Tämä edellyttää Ethernet-kaapelilla ja sellaisena luo virhe, jos Ethernet-kaapelia ei ole kytketty. Näyttö tulee näkyviin "Media Test Failure" virheilmoituksen ja ohjeet käyttäjän "Tarkista kaapeli". Tämä virhe on helposti kiinnitetty Gateway kannettavan muuttamalla BIOS-asetuksia ohittaa PXE boot vaihtoehto.

Ohjeet

1 Kytke Gateway kannettavan. Käynnistä tietokone, jos se on jo käynnissä. Etsi BIOS-vaihtoehto aikana Gateway latausruutuun. Se on keskeinen, kuten "F12". Paina vastaavaa näppäintä lastauksen aikana näytön.

2 Odota BIOS setup ladata. Käynnistä tietokone uudelleen ja toista vaihe 1, jos se ei lataa. Käytä nuolinäppäimiä näppäimistöä BIOS-valikon.

3 Siirry "Boot" -valikosta ja käyttää näytön ohjeita asettaaksesi ensimmäisen käynnistyksen laitteen kiintolevylle. Etsi verkkokortin ja aseta se "ON (PXE pois)." Käytä vastaava avain "Tallenna ja poistu" ohjeiden ruudulla. Vahvista, jos sinua kehotetaan tekemään niin.

4 Anna tietokoneen uudelleen. Tietokoneen pitäisi nyt käynnistää Windows-käyttöjärjestelmän normaalisti. Jos tietokone ei vieläkään käynnisty, lue vaiheet 1 3 ja varmistaa BIOS on asetettu oikein. Jos asetukset ovat oikein, kiintolevyn on epäonnistunut ja se on vaihdettava.

Vihjeitä

  • BIOS-asetukset ovat erilaiset kullekin tietokoneen ja sellaisenaan joitakin ohjeita voi vaihdella.
  • Jos joudut vaihtamaan kiintolevyn, käytä kannettavan tietokoneen nimi ja malli etsiä käyttöohjeet.
  • Ole aina varovainen muuttaessasi BIOS-asetuksia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita