Miten Korjaa WordPress välit

WordPress on tehokas Web-julkaisu alustan monista syistä, eikä vähiten joka on sisällyttäminen TinyMCE - pala ohjelmisto, joka mahdollistaa muokkaamisen HTML-sisällön graafinen tavalla - osaksi kirjoittaa paneeli. Editori ei ole yhtä tarkka kuin tekstinkäsittely, kuitenkin, ja hienosäätöä sisällön muotoilun vaatii tietäen muutamia temppuja. Väli linjat on yksi niistä hienoja kohtia ja voidaan ohjata kahdella tavalla.

Ohjeet

Poista kohta Tauot Between Lines

1 Luo jotkut esimerkiksi tekstiä välit ongelmia kirjoittamalla useita rivejä tekstiä WordPress kirjoittaa paneeli, työntämällä paluu painiketta jokaisen rivin. WordPress laittaa kohta tauko jokaisen rivin.

2 Kursori alussa toisen linjan, ja paina teidän askelpalautinnäppäintä kunnes toinen rivi sulautuu ensin. Pidä sitten "Shift" -näppäintä samalla kun painat "Return". WordPress luo rivinvaihdon ilman kohta taukoa.

3 Toista jokaiselle riville, kunnes kaikki riviä tekstiä erotetaan yhdellä rivinsiirtoja sijasta kohdassa taukoja.

Muuta Riviväli tyylitaulukosta

4 Etsi Ulkoasu-välilehti vasemmalla puolella WordPress admin, avaa se ja klikkaa "Editor".

5 Oikealla puolella tuloksena muokkaussivu, etsi linkki nimeltään "style.css" ja klikkaa sitä. Muokkaussivu se sitten lataa "style.css" tiedosto, joka sisältää tyyli tietoa oman WordPress teema.

6 Selaa pohjaan muokkaussivu ja lisätään seuraava CSS:

p {line-height: 1.5em}

Klikkaa "Päivitä tiedosto" tallentaaksesi muutokset.

7 Avaa tahansa sivu WordPress-sivusto ja huomata riviväli.

8 Vuonna uusi CSS, muuttaa osa, joka lukee "1.5em" eri numeroihin, virkistävä sivun olet tutkii oman WordPress sivuston joka kerta nähdä, miten riviväli muutoksia. Voit myös käyttää pikseleitä ja prosenttiluvut siima korkeus. Esimerkiksi sen sijaan, että "1.5em" voisit kirjoittaa "20px" 20 pikseliä tai "120%" tehdä riviväli 1,2 kertaa oletus välit.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita