Miten korjata Canon i80 tulostin

Canon i80 Color Kuplamustetulostin on korkean suorituskyvyn värillinen tulostin, valmistanut Canon, koti- ja toimistokäyttöön. Tulostimen korkearesoluutioinen ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen tulostamista yksityiskohtaista grafiikkaa ja valokuvia. Lisäksi Canon i80 on erityinen portti, jossa voit kytkeä digitaalikameran suoraan niin, että voit tulostaa valokuvia ilman tietokonetta. Jos koet virheitä tai toimintahäiriöitä Canon i80, vianmääritys se diagnosoida ja ratkaista ongelman ennen etsivät ammatillinen korjaus.

Ohjeet

Paperin Ruokinta Virhe

1 Varmista, että paperi on sopivan paksuinen. Paperin käytetty Canon i80 ei pitäisi olla vähemmän kuin 64 gsm ja enintään 105 gsm. Paperin paksuutta tulisi merkitä pakkaukseen se tuli.

2 Varmista, että paperi ei ole rypistynyt tai taitettu. Jos se on, vaihda se tasaiselle paperia ja yritä tulostaa uudelleen.

3 Puhdista paperinsyöttörulla jos vaiheet 1 ja 2 eivät ratkaise ongelmaa. Sammuta tulostin ja poista paperit lastaus tarjotin.

4 Pidä "Jatka / Peruuta" -painiketta. Vapauta painike, kun "Virta" valo vilkkuu kolme kertaa. Paperinsyöttörulla alkaa pyöriä ja puhdistaa itsensä.

5 Aseta lokeroon valkoista paperia tulostimeen ja toista vaihe 4. ladattu paperi syötetään tulostimen läpi ja poista, joka täydentää puhdistuksen prosessi paperinsyöttötelaa.

Paper Jam

6 Vedä juuttunut paperi ulos tulostimesta. Tee tämä joko paperin paperiluukkua, missä tulostetun asiakirjan tulee ulos, tai paperin syötössä. Muista tehdä se varovasti estääksesi tulostimen vahingoittuminen.

7 Avaa kansi ja poista mahdolliset jäljellä paperinpaloja, jotka voidaan juuttunut laitteen tulostuspää.

8 Sulje tulostimen kansi, aseta paperi lokeroon tarvittaessa ja paina "Jatka / Peruuta" -painiketta jatkaa tulostustyötä.

Vihjeitä

  • Jos kohtaat edelleen ongelmia Canon i80, ota yhteys Canonin asiakastukeen 800-652-2666 tai verkossa kautta "Ota yhteyttä" sivulta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita