Miten korvata Muotoilu PowerPoint

Kääntäminen Microsoft PowerPoint diaesityksen edellyttää monia erilaisia ​​luovia päätöksiä, erityisesti siitä, miten muotoilla diat käsittää esityksen. Jokainen dia on useita aloja, jotka voivat vaatia muotoiluja, kuten otsikko baareja, luoteja ja jopa dian taustan itse. Kun PowerPoint-esitys on valmis, käyttäjät eivät ole riippuvaisia ​​valitun muotoilun ikuisesti. Vaihda alustus milloin tahansa ja suunnitella hieman uutta tai täysin muuttunutta esitys.

Ohjeet

1 Avaa PowerPoint. Valitse "File" -välilehti. Napsauta "Avaa". Etsi PowerPoint-esitys, jossa muotoilua muuttaa ja kaksoisnapsauta nimeä. Esitys avautuu otsikko tai ensimmäinen dia pääruudussa työalueen.

2 Valitse "Näytä" -välilehti yläreunassa työalueen. Klikkaa "Slide Master." Esitysnäkymä muuttuu dian ja sen muotoilun valinnat.

3 Muuta tapaa otsikkodian ilmestyy ja kaikki otsikkorivejä klikkaamalla osaksi "Muokkaa napsauttamalla Master otsikko tyyliin" laatikko liukumäki. Korosta teksti dian. Klikkaa "Home" -välilehti yläreunassa työalueen ja muuttaa tekstin fontin, värin, koon ja sijainnin.

4 Vedä alas "Tausta Tyylit" -valikosta keskellä "Slide Master" nauha / työkalurivi. Valitse jokin tausta formaattien muuttaa muotoilua tausta kaikista dioja. Huomaa liukuu kannen alasajon vasemmalle laidassa muutoksen.

5 Kaksoisnapsauta yksi liukuu slide kannelle luoteja. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yksi luoti linjat, kuten suurin vankka pyöreä luoti ellei oletusalustuskoon muutettiin esityksen.

6 Valitse "Bullets" ja valitse uusi luoti muotoilun fly-out valikko. Luoti muuttaa dian ja muita vastaavia master dioja.

7 Sulje päädiaa klikkaamalla "Close Master View" punainen "X" -painiketta nauha / työkalurivi. Nykyisten esitys uudelleen ilmestyy ruudulle kaikkien esityksen kalvoihin osoittaa alustuksen tilalle.

8 Valitse "File" -välilehti. Valitse "Tallenna nimellä." Kirjoita uusi nimi esitys ja valitse "Save" -painiketta.

Vihjeitä

  • Vaihtaminen muotoilun kautta perusdiaa toimii hyvin, kun sinulla on paljon muotoilumuutoksia loppuun kerralla, mutta alustus on slide-by-dian tai ilmentymän-by-esimerkiksi pohjalta on myös mahdollista. Avaamisen sijaan "Slide Master", napsauta kunkin dian formatoidaan, ja noudata ohjeita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita