Miten korvata Näytönohjain vuonna Gateway PC

Gateway Incorporated valmistaa sarjan pöytäkoneet suunniteltu perus- tai Advanced Computing. Jotkut Gateway PC kuuluu oma näytönohjain käyttää enemmän visuaalisesti vaativia sovelluksia, kuten DVD ja 3D-pelejä. Ajan näytönohjaimet vanhentuneet ja pudota suorituskykyä. Päivittäminen kortti pidentää tietokoneen. Tehdas näytönohjain voidaan korvata tietokoneen avaaminen ja fyysisesti laittamalla korvaavan kortin. Uusi kortti on oltava yhteensopivia tietokoneen emolevy.

Ohjeet

1 Tunnista emolevy Gateway PC on. Katso nämä tiedot asiakirjoissa tai klikkaa linkkiä "Resurssit" -osiossa nähdäksesi eritelmät emolevyn; erityisesti, joka laajennuspaikka se käyttää, kuten AGP tai PCI-E. Uusi kortti on vastattava laajennuskorttipaikkaan tyyppi.

2 Irrota Gateway PC virtalähteestä. Aseta PC kyljelleen kovalle pinnalle pölytön alueella. Käytä ruuvimeisseliä ruuvit puolella kannet paikalleen tietokoneen takana. Työnnä kantta, yleensä sijaitsee oikealla, kun katsot tietokoneen takaa, pois tietokoneen paljastaa emolevyn.

3 Etsi laajennuspaikka asennetut näytönohjain. Useimmissa emolevyt, se on lähellä kotelon pohja edellä rivi pienempiä standardi PCI-korttipaikkaa. Vaikka jotkut emolevyt leimata nämä lähtö, niitä on vaikea nähdä ilman taskulamppua.

4 Avaa salpa oikealla puolella laajennuskorttipaikkaan. Tämä salpa pitää kortin paikallaan. Vedä kortti ylös ja ulos korttipaikasta. Kortti voidaan kytkeä tietokoneen virtalähteen ja täytyy kytkeä irti ensin.

5 Laita uusi kortti korttipaikkaan tiukasti ja sulje salpa. Jos vaaditaan näytönohjain, kytke kortti johonkin virtalähteen liittimet. Kytke tietokone virtalähteeseen ja käynnistä tietokone testata näytönohjaimen. Kun olet vahvistanut asennus onnistui, kiinnitä puoli kattaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita