Miten korvata tulostuspään Epson Stylus Pro 4800

Epson Stylus Pro 4800 on pöytätulostin joka käyttää kahdeksan 110 ml tai 220 ml tulostuspäät musta ja värillinen muste tuottaa kuvan laatu, korkearesoluutioisia kuvia. Kun tulostuspään loppuu muste, korvaamalla se on yksinkertainen tehtävä, ellei yksi olet korvaa on musta. Värillinen tulostuspäät vain vaativat poistamista ja korvaamista, mutta musta patruuna tarvitsee enemmän huomiota. Sinun on poistettava kaikki tulostuspäät vasemmassa osastossa ja suorittamaan toistuvia käskyjä antama ohjauspaneelin näyttö täydentää työ.

Ohjeet

Miten korvata Värilliset Print Head

1 Käynnistä tulostin ja tarkista ohjauspaneelin tasaisesti tai vilkkuu punainen valo, joka osoittaa, että tulostuspää on lähes tyhjä tai kokonaan loppunut. Ohjauspaneelin näyttö kertoo, mitkä tulostuspää on vaihdettava.

2 Paina päälle tulostuspään kansi puolella tulostinta, johon pää sijaitsee. Kansi ponnahtaa auki, paljastaen tulostuspäät.

3 Nosta tulostuspään julkaisu kytkin oikealla puolella tulostuspäälokeron.

4 Työnnä ulos tulostuspää.

5 Pura korvaavan tulostuspään ja irrota suojateippi. Ravista tulostuspää jakaa mustetta.

6 Työnnä tulostuspää tyhjään pidin nuolen päälle tulostuspään.

7 Flip alas tulostuspään vapautuskytkin ja sulje tulostuspään kansi. Ohjauspaneelin näyttö osoittaa, että tulostin on valmis, kun suljet ovi.

Miten korvata Musta Print Head

8 Paina "Menu" -painiketta ohjauspaneelista.

9 Paina nuoli ylös mene "Huolto" ja paina "Menu" -painiketta valitaksesi sen.

10 Paina nuoli ylös mennä "BK INK CHANGE" ja paina "Menu" -painiketta.

11 Paina "Menu" -painiketta uudelleen ja "nostaa OIKEA Värivivun" ilmestyy näyttöön.

12 Avaa tulostuspään kansi oikealla puolella tulostimen ja nosta tulostuspään vapautuskytkin. "Nosta VASEN Värivivun" ilmestyy näyttöön.

13 Avaa tulostuspään kansi vasemmalla puolella tulostimen ja nosta tulostuspään vapautuskytkin. "POISTA INK crtg" ilmestyy näyttöön.

14 Poista kaikki tulostuspäät vasemmassa osastossa ja "INSTALL CNVERSION crtg" ilmestyy.

15 Aseta kolme väriä tulostuspäistä lokeroon ja laske tulostuspään vapautuskytkin kun ohjauspaneelin näytössä kehotetaan tekemään niin. Tulostin aloittaa silloin muste tyhjennys prosessi. Kun olet valmis, "nostaa VASEN Värivivun" ilmestyy.

16 Nosta vasen tulostuspään vapautuskytkin ja "POISTA CNVERSION crtg" ilmestyy.

17 Ota kaikki tulostuspäät ulos vasemman osaston ja laittaa ne takaisin, kun niin kehotetaan tekemään.

18 Laske tulostuspäätä Laukaisukytkimillä sekä tulostuspään osastojen kun ohjauspaneelin näytössä kehotetaan tekemään niin. Sen jälkeen näkyviin tulee "sekä nostaa värivipuja."

19 Nosta molemmat tulostuspään vapautusvipuja ja kirjoitin veloittaa kaikki tulostuspäät.

20 Laske tulostuspää Laukaisukytkimillä pyydettäessä ja näkyviin tulee viesti, joka ilmoittaa, että tulostin on käyttövalmis.

21 Sulje molemmat tulostuspäälokeron ovet hoitamaan tehtävää.

Vihjeitä

  • Jos ostat 220 ml tulostuspäät, et voi sulkea tulostuspään kansi, kun ne on asennettu. Nämä tulostuspäät toimivat täydellisesti, ja ne ovat ihanteellisia, koska siellä on enemmän mustetta sisällä, mutta ne ovat niin suuria, että ne ulottuvat ulos osaston.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita