Miten kuunnella musiikkia verkossa

Miten kuunnella musiikkia verkossa
Vaikka levykaupoista nyt vaikea löytää, uutta musiikkia voi löytää Internetistä. Kiitos laajan valikoiman vaihtoehtoja, vapaa palveluita tuotteita alhainen kuukausimaksuja, streaming musiikkia verkossa voi olla miellyttävä kokemus.

Mukaan tutkimuksen Edison Research (2013), Pandora on johtaja streaming palvelut 31 prosenttia käyttää palvelua, jonka jälkeen iHeartRadio, iTunes Radio, ja Spotify. Tutkimuksessa todettiin myös, että 83 prosenttia älypuhelimien käyttäjät kuunnella Internet-radiota puhelimeensa. Musiikin suoratoisto on tullut helpoin tapa kappalainen omia soittolistoja.

Pandora

Sen kasvava suosio (yli 200 miljoonaa käyttäjää), Pandora on musiikkia streaming valinta monille. Vaikka Pandora tarjoaa ad-free premium-versio 5 dollaria kuukaudessa, monet käyttäjät valitsevat ilmainen palvelu. Sikäli kuin äänenlaatu menee, siellä on pieni ero. Mukaan Forbes artikkeli (2013), Pandoran ilmainen palvelu purot hitaammin kuin kilpailu (noin 64 kilotavua sekunnissa). Näin ollen Pandoran palkkio nopeus 192kbps on pienempi kuin Spotify 320kbps; Mitä suurempi nopeus, sitä parempi ääni. Jos äänenlaatu on palkkio merkitystä sinulle, Pandora ehkä ole oikea sinulle.

ITunes Radio

Käynnistettiin vuonna 2013, iTunes Radio, kuka tahansa iTunes-tilin suoratoistaa musiikkia sivuston. Soittolistat luodaan, kun valitset taiteilija tai ryhmä (kutsutaan siemenet) kuunnella. Kun valittu, saat musiikkia valintoja, jotka sisältävät "siemen taiteilija" ja vastaavia artisteja tai genrejä. Jos olet jo iTunes käyttäjä, iTunes Radio voisi olla hyvä valinta. Ad-free vaihtoehto on 25 dollaria vuodessa.

Spotify

Spotify on 10 miljoonaa tilaajaa (ja nousussa), polttoaineena osittain Windows puhelimet käyttäjät, joilla on vapaa pääsy Spotify app. Lisäksi, toisin kuin useimmat musiikin suoratoisto palvelut, jotka kokoavat samanlainen taiteilijat soittolistan, Spotify voit pelata yksi artisti shuffle. Premium palvelu maksaa 10 dollaria kuukaudessa, mutta voit aloittaa ilmainen 30 päivän kokeiluversio.

IHeartRadio

Tämä ilmainen streaming palvelu on olennaisesti vapaa-for-all. Voit suoratoistaa musiikkia ja kuunnella tuntikausia ilman yhden mainoksen keskeytys. Kuitenkin, toisin kuin palkkio streaming palvelut, et voi toistaa kappaleita demand - kuten perinteinen radioasema, vain istua ja odottaa, mitä tulee seuraavaksi. Voit myös tutustua paikalliseen radioasemia, tai melkein mikä tahansa asema eri puolilla maata. Tällä hetkellä iHeartRadio ei tarjoa mitään lisäpalveluita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita