Miten Laajennetaan Monitor televisioon VGA

Miten Laajennetaan Monitor televisioon VGA
Oikeilla laitteisto ja kaapelit, voit laajentaa tietokoneen näytön televisioon. Jos tietokoneessa on kaksi video ulostulo portit, ja televisiossa on VGA tai DVI-tulo, voit kytkeä laitteita vain muutaman minuutin. Laajennettu näyttö todella jatkaa työpöydän päälle television, antaa sinulle paljon suurempi työtila tietokoneellesi. Windows tarjoaa työkalut nopea yhteys, kunhan koukku kaiken oikein.

Ohjeet

1 Käynnistä tietokone ja televisio.

2 Käytä kauko muuttaa television tuloasetukseksi "PC", "VGA" tai "DVI".

3 Kytke VGA-kaapelilla tietokoneeseen. VGA lähdöt ovat värikoodatut sininen, ja ne sisältävät 15-nastainen liittimet. Jos huomaat laajempi valkoinen lähtö sisältävät 24-nastat, tämä on DVI-ulostulo. Voit liittää VGA-kaapelia DVI jos liität sovittimen porttiin ensin.

4 Kytke toinen pää VGA-kaapelin television. Kuten tietokoneeseen, käytä DVI-VGA-sovitinta, jos televisiossa on DVI-liitäntä. Kun molemmat päät on kytketty, Windows tunnistaa automaattisesti uuden näytön. Kehote tulee näyttöön, jossa kysytään, mitä haluat tehdä uuden reuna näytön.

5 Klikkaa "Jatka" nähdäksesi työpöytä sekä tietokoneen näytössä ja TV näyttää.

Vihjeitä

  • Jos vaihtoehto laajentaa näyttö ei tule näkyviin automaattisesti, napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöydällä ja valitse "Näytön tarkkuus." Klikkaa "Tunnista" -painiketta ja Windows etsii uutta laitteistoa. Klikkaa "Usean näytön" pudotusvalikosta jälkeen Windows tunnistaa laitteen ja valitse "Laajenna nämä näytöt."

Aiheeseen liittyviä artikkeleita