Miten Laajennetaan WLAN Range

Langattomat yhteydet voit käyttää Web tahansa kotona tarvitsematta juosta johtoja kaikkialla. Vaikka kätevä, langattomia signaaleja voi joskus olla vähemmän kuin-luotettava johtuen haalistumista tai heikon signaalin vahvuuksia. Tämä voi hidastaa Internet nopeus, tee liitäntä nykii tai jopa tehdä yhteytesi hyödytön. On kuitenkin olemassa monia tapoja auttaa lisäämään signaalin voimakkuus ja tee langattoman yhteyden luotettavampi.

Ohjeet

1 Siirrä langaton reititin tai modeemi paikkaan, joka antaa sinulle parhaan signaalin voimakkuuden. Suurimmaksi yhtä vahva, siirrä reititin keskelle kotiisi. Aseta se pinta irti maasta, kuten pöydälle, ja aseta se pois esteet, kuten seinät tai huonekaluja, jotka voivat estää signaalin.

2 Tarkista tietokoneiden vastaanottimet muussa vastaavassa esteitä. Kohta antennit kohti sijainti reitittimen, siirtää esineitä tiellä, jos mahdollista tai harkita tietokoneen siirtämistä. Käytettäessä läppäreissä tai paikannus tietokoneita, laita ne alueella vähiten esteitä niiden välillä ja reititin.

3 Päivitä reitittimen firmware. Tämä tehdään tyypillisesti Reitittimen ohjauspaneelin kautta selaimessasi. Vaiheet Reitittimen vaihdella mallin, niin ota yhteys reitittimen ohjeita. Laiteohjelmistopäivitykset error korjauksia ja suorituskyky paranee, mikä voi auttaa signaalin voimakkuus.

4 Osto langaton toistin ja aseta se välillä reitittimen ja tietokoneen. Toistin ottaa signaalin reitittimen, vahvistaa sen, sitten lähettää se uudelleen, jolloin signaali on voimakkaampi ja helpommin useammasta paikasta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita