Miten ladata elokuvia Faster

Lataaminen elokuvia tietokoneeseen voi voit nauttia näistä elokuvista ilman on internetissä osoitteessa kun haluat katsella elokuvia. Valitettavasti elokuvien lataaminen voi kestää melko vähän aikaa, vaikka olisit Internet-yhteyden. On olemassa useita ohjelmia, voit ladata että väite "nopeuttamaan" elokuvan lataukset. Kaikki nämä ohjelmat eivät välttämättä ole turvallisia, mutta. Tässä on kaksi ohjelmaa voit ladata elokuvia nopeammin.

Ohjeet

1 Lataa "Download Accelerator Plus" ohjelman.

2 Asenna "Download Accelerator Plus." Lopussa asennuksen, toisen ohjelman "SpeedBit Video Accelerator," tulee suositella sinulle. Lataa tämä ohjelma, samoin.

3 Asenna "SpeedBit Video Accelerator." Tämän ohjelman avulla voit ladata elokuvia suositut sivustot, kuten YouTube ja Daily Motion.

4 Avaa URL elokuva, jonka haluat ladata. Kun olet avannut että URL, kopioi URL.

5 Avaa "Download Accelerator Plus."

6 Napsauta "Downloads" -välilehti yläreunassa näytön. Kun teet, voit valita "Lisää uusi Download." Liitä URL-ruutuun ja paina "OK" ladata elokuvan.

7 Tee lataukset ulkopuolella Download Accelerator Plus nopeammin klikkaamalla "Työkalut" vaihtoehto. Sitten valitse "Asetukset". Vasemmalla laidassa, valitse "Connection". Kun teet tämän, voit syöttää Internet-yhteyden nopeus. Klikkaa "Acceleration Mode" tekstikenttään muuttaa nopeutta lataukset. Napsauta "Close", kun olet valmis.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita