Miten ladata ja toistaa DVD Seulat

Organisaatiot kuten elokuvastudioiden, jotka tarjoavat DVD Esikatsauksen tiedotusvälineet ovat kääntyneet internetin kustannustehokkaampi tapa jakelu, joka ei vaadi postituksia. Web-selaimella voidaan ladata DVD seula, ei tarvita fyysistä DVD-levylle. Videosoitin, joka on varustettu Macintosh tai PC tietokoneen käyttöjärjestelmä voidaan sitten käyttää toistaa digitaalisen tiedoston, joka sisältää DVD seulonta.

Ohjeet

1 Siirry verkkosivut tarjoavat DVD Screener ladattava tiedosto; Syötä käyttäjätunnus ja salasana sille varattuun kenttään, jos jäsenyys saatavuuden verkkosivuilla vaaditaan.

2 Napsauta hiiren kakkospainikkeella DVD rajaaja "Download" -painiketta verkkosivuilla. Valitse "Save Link As" alkaen pudotusvalikosta. Jätä nimi DVD rajaaja kuin on "Nimi" sarakkeen yläosassa ikkunasta. Klikkaa "Save" -painiketta ikkunan alareunassa.

3 Odota tilapalkin alareunassa näkyy selaimen ja täyttää vasemmalta oikealle.

4 Käynnistä oletuksena videosoitin mukana tietokoneen käyttöjärjestelmä: Valitse "Windows Media Player" "Käynnistä", "Kaikki" ponnahdusvalikosta, jos PC tai kaksoisnapsauttamalla QuickTime Player sisällä " Sovellukset "-kansioon, jos Macissa.

5 Vedä DVD videotiedosto, joka on nyt työpöytä kuvake videosoitin - Windows Media Player kuvake on työkalupalkin alareunassa näytön oikeassa, jos PC tai Dockissa vasemmalla näytön tai alareunassa näytön, jos Macissa. Odota videoikkunan näkyvät työpöydällä.

6 Klikkaa "Play" -painiketta ohjauspaneelin alla videoikkunan pelata DVD rajaaja. Klikkaa "Stop" -painiketta, kun olet valmis. Lopeta videosoitin ohjelma.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita