Miten ladata musiikkia streaming

Lataaminen musiikkia streaming sivusto on melko yksinkertainen, niin kauan kuin sinulla on sopiva sovellus. Sovellukset kuten Freecorder, GoldWave ja MP3myMP3 avulla voit kaapata suosikki kappaleita suhteellisen helposti. Freecorder on pieni sovellus, että asennuksen yhteydessä, näkyy selaimen työkalupalkin. Jos et halua ylimääräistä työkalurivin selaimen, sinun tulisi noudattaa yksi kahden muun menetelmiä alla. GoldWave ja MP3myMP3 ovat itsenäisiä sovelluksia, jotka eivät näy selaimessa.

Ohjeet

Käyttämällä Freecorder

1 Lataa Freecorder päässä olevaa linkkiä Resurssit alla.

2 Kaksoisnapsauta asennustiedosto ja noudata asennusohjeita asennuksen viimeistelemiseksi.

3 Klikkaa painiketta Freecorder työkalurivin, jossa lukee "Asetukset". Selaa ja valitse kohdekansio, johon haluat tallentaa ladatut musiikkitiedostot. Myös määrittää, haluatko kappaleita MP3- tai WAV-muotoon.

4 Siirry sivustoon, joka soittaa streaming audio, kuten Playlist.com, MP3raid.com tai BeeMP3.com. Paikallista laulu ja avaa se.

5 Toista laulu verkkosivuilla ja klikkaa "Tallenna" -painiketta Freecorder työkalupalkin. Koska työkalurivi on selaimen ikkunassa, sinun ei tarvitse avata minkä tahansa muun hakemuksen ikkuna.

6 Klikkaa "Stop" -painiketta kun kappale on valmis pelaa. Siirry kansioon valitsemasi säästää ladata kappaleita, ja toistaa kappaleen juuri lataamasi.

Käyttämällä goldwave

7 Lataa goldwave päässä olevaa linkkiä Resurssit alla. Kaksoisnapsauta asennustiedosto ja noudata asennusohjeita asennuksen viimeistelemiseksi.

8 Käynnistä ohjelma ja mene "Control Properties." Tämä painike sijaitsee ohjelman ikkunan "Control Menu." Klikkaa välilehti, jossa lukee "Volume". Voit säätää äänenvoimakkuutta 80 prosenttiin. Tarkista myös, jossa lukee "Stereo Mix".

9 Siirry sivustoon, joka soittaa streaming audio, kuten Playlist.com, MP3raid.com tai BeeMP3.com. Paikallista laulu ja avaa se. Kuten streaming tiedosto avautuu, se näyttää sen kesto (esimerkiksi 04:32 4 minuuttia 32 sekuntia). Nyt mene takaisin GoldWave ikkunaan ja napsauta painiketta, jossa lukee "Uusi Sound." Täällä joudut määrittää kappaleen kestoon, jonka haluat ladata streaming verkkosivuilla. Anna kesto minuutteina ja sekunteina.

10 Toista laulu verkkosivuilla ja klikkaa "Tallenna" -painiketta GoldWave ikkunassa. Ohjelma näyttää edistymistä tallennus graafinen taajuuskorjain sijaitsee Ohjaus-valikosta. GoldWave lopettaa tallennuksen automaattisesti, kun määritetty tallennuksen kesto on kulunut.

11 Mene "File" valikosta ja valitse "Save As." Anna tiedoston nimi ja paina "Enter".

Käyttämällä MP3myMP3

12 Lataa MP3myMP3 olevan linkin Resurssit alla. Kaksoisnapsauta asennustiedosto ja noudata asennusohjeita asennuksen viimeistelemiseksi.

13 Avaa sovellus. Napsauta painiketta, joka sanoo "Lähde." Valitse "Stereo Mix" lähde ruutuun.

14 Siirry sivustoon, joka soittaa streaming audio, kuten Playlist.com, MP3raid.com tai BeeMP3.com. Paikallista laulu ja avaa se. Klikkaa "Play" -painiketta streaming verkkosivuilla, ja klikkaa "Tallenna" in MP3myMP3 ikkunassa.

15 Klikkaa "Lopeta", kun biisi on valmis.

16 Mene "File"> "Save As" tallentaaksesi tiedoston.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita