Miten lähettää enemmän 5 kuvaa kerralla Facebookissa Jos olet jo Päivitetty Java

Avulla Java-teknologian, Facebook avulla voit lähettää kuvia Facebook-palvelimen omalta tietokoneen kiintolevylle. Jos haluat ladata kuvia irtotavarana, voit tehdä sen helposti. Voit luoda uuden Facebook valokuva-albumin ja ladata kaikki valokuvat suoraan albumin.

Ohjeet

1 Avaa tietokoneen Web-selain ja siirry Facebook etusivulle. Anna Facebook sähköpostiosoite ja salasana niille varattuihin kenttiin ja klikkaa "Kirjaudu" painiketta kirjautua sisään Facebook-tilin.

2 Klikkaa "Kuva" -välilehti yläreunassa Facebook kotisivun. Klikkaa "Luo albumi" linkkiä aloittaa kuvan lataamisen prosessia.

3 Klikkaa "Valitse kuvat" -painiketta ja etsi kuvia tietokoneen kiintolevylle, jonka haluat ladata Facebook. Jos olet Windows-käyttäjä, pidä "Control" näppäintä ja valitse jokaisen valokuvan sitä. Jos olet Mac-käyttäjä, pidä "Apple" -näppäintä ja napsauta jokaisen valokuvan sitä. Kun olet valinnut kaikki kuvat olet kiinnostunut käyttämään, klikkaa "Avaa" -painiketta.

4 Kirjoita nimi uudelle valokuva-albumin tilaan. Kirjoita sijainti albumin tilaan. Valitse joko "Standardi" tai "High-Definition" vieressä Laatu otsikon.

5 Klikkaa "Luo albumi" -painiketta luoda albumin ja lataa kuvia Facebookiin. Anna useita minuutteja lataamalla prosessi loppuun.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita