Miten lisätä muistia käyttäminen PCMCIA Card

Miten lisätä muistia käyttäminen PCMCIA Card
PCMCIA-kortti on laajennuskortti käyttää kannettavissa tietokoneissa. Tämä paikka mahdollistaa lisälaitteita helposti liukuu sisään ja ulos tietokoneesta. Laitteisto usein sisältää langattomat sovittimet, FireWire-portit ja muistikorttipaikkaa. Jos etsit ladata dataa muistikortilta käytetään digikameran tai matkapuhelin, sinun on lisättävä muistikorttipaikka käyttämällä PCMCIA aukko.

Ohjeet

1 Aseta PCMCIA muistikortinlukija auki korttipaikkaan kannettavan. Kun kortti on kunnolla paikallaan, saatat kuulla sen, klikkaa ja katso valoa näy kortilla, merkitsee suojatun yhteyden.

2 Asenna ohjaimet tai ohjelmiston mukana tullut PCMCIA muistikortinlukija. Aseta jos CD levyasemaan laptop, sitten seuraa lyhyt ohjeita asennuksen ohjatun asennuksen valmiiksi kortin.

3 Aseta muistikortti (kuten SD-muistikortti) juuri asennettu muistikortinlukija. Kun asetettu, tietokone toteaa se on havainnut uuden siirrettävää laitetta.

4 Napsauta "Käynnistä", valitse "Tietokone" tai "Oma tietokone" ja kaksoisnapsauta siirrettävän laitteen kuvaketta päästäksesi hiljattain lisätty muisti tietokoneen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita