Miten lisätä tiedoston Windows XP Startup

Kun käynnistät Windows, erityisiä ohjelmia ja prosesseja määrä alkaa automaattisesti. Jotkut ovat Windows prosesseja, jotka ovat välttämättömiä käynnissä käyttöjärjestelmä. Toiset ovat ohjelmia olet asentanut, kuten anti-virus ohjelmisto, joka automaattisesti määrittää itse ajaa kun Windows käynnistyy. Jos sinulla on ohjelmia käytät säännöllisesti kuten sähköpostiohjelmalla tai web-selaimella voit manuaalisesti määrittää Windows käynnistää ohjelma Windowsin avautuu ja on ohjelman heti saatavilla.

Ohjeet

1 Avaa kansio, jossa ohjelma haluat automaattisesti käynnistää on asennettu. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ohjelman (yleensä .exe-tiedosto) ja valitse "Luo pikakuvake" pikavalikosta. Pikakuvakkeen ohjelmaan luodaan kansioon. Napsauta hiiren kakkospainikkeella pikakuvaketta ja valitse "Leikkaa" valikosta.

2 Napsauta "Käynnistä" -painiketta ja valitse "Oma tietokone". Kaksoisnapsauta "C:" aseman kuvaketta. Kaksoisnapsauta "Documents and Settings" ja kaksoisnapsauta sitten "All Users".

3 Kaksoisnapsauta "Start Menu" kansio ja avaa "sovellus". Kaksoisnapsauta "Käyttöönotto" avaa Käynnistys-kansioon.

4 Napsauta hiiren kakkospainikkeella avoin osa "Käyttöönotto" kansioikkuna ja valitse "Liitä" pikavalikosta. Ohjelman pikakuvake siirretään "Käyttöönotto" kansioon ja ohjelma käynnistyy automaattisesti, kun lataat Windows.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita