Miten lisätä Tulosta koko web-sivuja Internet Explorer 7

Miten lisätä Tulosta koko web-sivuja Internet Explorer 7
Se voi olla turhauttavaa ei voida vaihtaa painatuksen kokoa, kun yrität tulostaa verkkosivuja. Onneksi Internet Explorer 7 avulla voit nopeasti ja helposti muuttaa tapaa, jolla verkkosivuilla tulosteita. Voit kutistaa sivuston sisältöön sopivaksi koon tulostimen paperia tai lisätä painatuksen kokoa tehdä enemmän helppo lukea offline. Mikä parasta, tämä prosessi on erittäin yksinkertainen ja suoraviivainen.

Ohjeet

1 Avaa Internet Explorer 7. Tarkista kuvake, joka näyttää tulostimen työkalurivin sivun oikeassa reunassa, ja napsauta nuolta se käyttää avattavasta tulostus valikosta. Klikkaa "Esikatselu" vaihtoehto.

2 Katsokaa tulostuksen esikatselu, joka tulee näkyviin ja paikantaa "Muuta Print Size" pudotusvalikosta. Tämä valikko ei ole merkitty, mutta jos viet yli oikea paikka, jossa kursorin hiirellä, sinun pitäisi nähdä nimen näkyviin. Oletusasetus on "Sovita", joten se voi olla hyödyllistä etsiä pudotusvalikosta, joka sanoo tämän, jotta paikallistaa tämän valikon nopeammin.

3 Klikkaa "Muuta Print Size" pudotusvalikosta ja valitse haluamasi koko. Suurin Oletusvaihtoehto antanut on 200 prosenttia alkuperäisestä, mutta jos klikkaat "Custom" vaihtoehto voit suurentaa niin suuri kuin 999 prosenttia alkuperäisestä koosta syöttämällä haluttu numero syöttökenttään joka näytti oikealle on "Muuta Print Size" pudotusvalikosta. Syötät vain kokoa haluat, ja paina "Enter" ja tulostaa koko kyseisen sivun virallisesti lisääntynyt.

Vihjeitä

  • Voit käyttää pikanäppäintä Ctrl + P helposti tulostaa minkä tahansa web-sivun milloin tahansa.
  • Ennen tulostusta mitään pois Internet, se on hyvä tarkistaa, kuinka monta sivua tulostetaan käyttämällä "Print Preview" vaihtoehto. Vaikka yhä painatuksen kokoa voi helpottaa lukemista, on tärkeää pitää mielessä useita paperiarkkeja, jotka tarvitaan tulostaa laajentuneen sisällön, samoin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita