Miten löytää piilotettuja Web Hakemistot

Miten löytää piilotettuja Web Hakemistot
On totta, että Internet on virtuaalinen data kaivoksen hyödyllistä tietoa. Olemme loppujen lopuksi tietojen ikä. On kuitenkin olemassa koko toinen puoli Internet, että monet ihmiset usein kaipaamaan kun tutkimusta. Tietäen miten etsiä piilotettuja www-hakemistoja tai "Invisible Web" johtaa sinut tietoja, joita ei indeksoitu yleisillä hakukoneilla. Tämä tieto on yhtä luotettava kuin muut lähde internetissä ja valmis käytettäväksi samalla tavoin. Invisible Web uskotaan olevan 500 kertaa enemmän tietoa kuin mitä on indeksoitu hakukoneisiin.

Ohjeet

1 Avaa selain ja kirjoita URL suosikki hakukoneen osoitekenttään. Esimerkiksi Google.com tai Yahoo.com. Paina "Enter". Hakukoneesta avautuu selaimeesi.

2 Kirjoita hakusana hakukenttään ja lisätä sanan "tietokantaan." Esimerkiksi "Vapaudenpatsas tietokanta" tai "Pearl Jam tietokantaan." Paina "Enter". Hakukone palauttaa tulokset verkkosivuilla tietokannoista ei indeksoitu toisin.

3 Käytä Invisible hakukoneen kuten Infomine tai IncyWincy (ks Resources).

4 Kirjoita hakusana kuin mitä tahansa muu hakukone. Paina "Enter". Hakukone antaa tulokseksi ei indeksoitu säännöllisesti hakukoneita.

5 Käytä hakutoimintoa erityisiä verkkosivuilla nähdäksesi sivuja ei indeksoida säännöllisesti hakukoneita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita