Miten lukea Ohjelmointi Kirja

Miten lukea Ohjelmointi Kirja
Lukeminen kirja ohjelmointi - tai kirja, joka sisältää runsaasti erittäin teknisiä tietoja - esittelee ainutlaatuinen haaste lukijalle. Saadaksesi eniten irti materiaalista, potilaan ja suunnitelmallisuus on paras strategia. Yhdistämällä teoriaa varata niin paljon käytännön, käytännön ohjelmointi käytännössä mahdollista on avain ymmärryksen ja säilyttää uutta tietoa nopeasti.

Ohjeet

1 Kysely kirjan lukemalla esipuhe, johdanto ja sisällysluettelo. Tämä antaa sinulle selkeän yleiskuvan tärkeimmistä aiheista kirja kattaa ja mitä tekijän lähestymistapa tulee olemaan.

2 Kysely ensimmäinen luku ennen lukemista perusteellisesti. Selata läpi ja lukea väliotsikkoineen ja tutkia kaikki kaavioita tai kuvia. Kun olet selvillä päätavoitteista luvun, olet valmis aloittamaan lukemisen perusteellisesti. Etsi jonnekin muutamia häiriötekijöitä ja taukoja säännöllisin väliajoin. Varmista, että ymmärrät kunkin osan ennen kuin siirrytään seuraavaan, koska ohjelmointi perustuu perusperiaatteet, jotka on oppinut ennen kuin voit puuttua kehittyneempiä tehtäviä.

3 Testaa tietosi luomalla kysymykset perustuvat alaluokkaa kirja. Esimerkiksi jos luit osio "määrittää arvot muuttujat," kysy itseltäsi, "Miten määrittää arvot muuttujiin?" Pidä kysymys mielessä, kun työn kautta luku, jotta voit vastata siihen.

4 Käy läpi jokainen mahdollinen esimerkki askel askeleelta. Täytä kaikki testit ja arvostelu kysymyksiä, koska tämä on erinomainen tapa varmistaa, olet täysin ymmärtänyt materiaali.

5 Tee muistiinpanoja sijaan kohokohta materiaalia kirjan. Tämä pakottaa sinut tarkemmin siitä materiaalia kannettavan ja helpottaa, kun on aika tarkistaa. Kirjoittaa kaiken omin sanoin mahdollisimman paljon.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita