Miten luoda ääriviivat Word 2007

Miten luoda ääriviivat Word 2007
Yksi ominaisuuksia Microsoft Word, että monet kirjoittajat löytää hyödyllistä on ääriviivat ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat jäsentää artikkeleita tai jopa piirtää koko romaanin. Luominen ääriviivat Word 2007 ei ole vaikeaa kun tutustut monitasoisen luettelon työkalu ja miten käyttää sitä järjestellä tietoja.

Ohjeet

1 Avaa uusi asiakirja Wordissa. Voit luoda yksinkertaiset kirja ääriviivat, mene "Home" työkalurivi ja napsauta monitasoisen luettelon kuvaketta "kohta" välilehti. Valitse tyyppi ääriviivat lista haluat luoda. Monitasoinen luettelo Word 2007 on sama kuin ääriviivat muissa Wordin versioissa. Saat kirjan rakennetta, valitse yksinkertainen kappale lista työskennellä.

2 Kirjoita lyhyesti luvussa synopsis ensimmäisessä luvussa menossa teidän ääriviivat. Valitse otsikko tyyli saatavilla tyylejä työkalupalkin klikkaamalla esimerkki kuvaketta tyyliä. Tämä muotoilla asiakirjan tekstiä että otsikkotyylin. Käytä "Otsikko 1" vaihtoehto luvun otsikko. Oletuksena teksti on "Luku", mutta voit muuttaa sen otsikon mukaan luku tai mikä sopii tarpeisiisi.

3 Hit "Enter" ja valitse "Normal" teksti vaihtoehto kirjoittaa synopsis oman luvun. Kirjoita useita riviä tekstiä ja antaa yleiskuvan luvussa. Voit lisätä sub tontteja tai muistiinpanoja, valitse "Enter" tekstin, valitse toinen otsikkotyylin soveltaa tekstin, sitten kirjoita merkintä tai kuvata osa tontin romaani. Uusi otsikko tekee tästä tekstistä erotettavissa yleisen synopsis. johdonmukaisuuden ja ymmärtämisen helpottamiseksi, on tärkeää, että käytät samaa otsikkotyyli kullekin elementille oman ääriviivat. Jos muistiinpanoja itsellesi ovat otsikkotyylin kolme, tehdä kaikki muistiinpanoja itsellesi Tässä nimikkeessä tyyliin.

4 Jatka rakentaa ääriviivat. Kun käyttöön uuden elementin, valitse eri otsikkotyyli kuin olet jo käyttänyt. Lopullinen ääriviivat on puurakenteen, jonka avulla voit nähdä yleistä romaani tai artikkelin yhdellä silmäyksellä.

Vihjeitä

  • Käytä Outline View näkymä välilehteä nähdä ääriviivat loit.
  • Voit edistää tai alentaa sinun jäsennystasoja täältä jos päätät muuttaa tahansa ääriviivat kohdat. Tämä on helppo tapa katsella ääriviivat loit.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita