Miten luoda OCX tiedosto

Miten luoda OCX tiedosto
OCX tiedostot ovat Windows-järjestelmän tiedostoja, jotka mahdollistavat tiettyjen toimintojen suorittaa Windows-käyttöjärjestelmän ympäristössä. Tämä voi vaihdella yksinkertaisesta toimia, kuten koon ikkunan monimutkainen niitä, jotka sanelevat muisti alat käyttää. Voit luoda OCX tiedoston sinun tulee ohjelmoida datapuheluissa ja tietomatriisia että Windows XP: n tai uudempi käyttöjärjestelmä voi tunnistaa. Visual Basic on pätevin kirjallisesti näitä tiedostoja, mutta hieman muutettuna tahansa ohjelmointi kieli voi kirjoittaa OCX tiedosto.

Ohjeet

1 Luo koodi hankkeen kumpi kokoamisessa ohjelma käytät. Tämä tulee olemaan "File" -valikosta ja on yleensä merkintä "Uusi projekti" tai jokin sen muunnos sen mukaan, mikä koodi kieltä olet ohjelmointi sisään. Voit ladata nykyisiä OCX tiedosto, joka suorittaa toiminnon haluat kirjoittaa ja vain muuttaa sen datapuheluissa ja viite muuttujia.

2 Korvaa olemassa oleva muuttuja muuttujia, jotka haluat tämän muuttaa ohjelman soittaa. Käytä "Etsi" -toimintoa sinun kokoamiseen ohjelma löytää kaikki esiintymät muuttujan haluat korvata. Jotkut ohjelmat on autoreplace toiminto, joka menee läpi tiedoston ja automaattisesti korvaa vanhan muuttujanimillä kanssa uuden muuttujan nimi.

3 Kirjoita vain Windows-tunnustettu komentoja. OCX tiedostoja ei käytetä Mac OS'es tai jokin Linux-järjestelmän; vaikka Lindows ei käytä niitä, joten ei ole tarvetta sijoittaa funktionaalinen koodin että Windows ei tunnista. Se palvelee vain pullistua tiedostot ja tekee koodin kirjoittaminen vähemmän tyylikäs.

4 Koota koodi ja tallenna tiedosto se tuottaa kuin "OCX" tiedosto. Älä tallenna se "EXE", kuten Windows saattaa vahingossa käyttää sitä, tai mislabeled tiedosto voisi merkitä teidän antivirius ohjelma.

5 Kirjoita OCX tiedoston nimen EXE ohjelmakoodia. OCX tiedosto itse voi tehdä mitään itse, sillä on oltava suoritettava ohjelma soittaa sitä se ajaa sen ohjelmoidun toiminnon. Koota EXE koodi ja suorita suoritettava ohjelma, että se tuottaa. Huomaa kuitenkin, nämä ohjelmat toimii vain Windows XP tai uudempi tietokoneita. Jos ohjelma toimintahäiriöitä sitten olet ehkä mislabeled muuttuja tai datapuhelu.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita