Miten luoda Tuote Amazon Marketplace

Miten luoda Tuote Amazon Marketplace
Jos sinulla on paljon ei-toivottuja kohteita ympäri taloa, voit tehdä rahaa luettelemalla näitä kohteita Amazon myynnissä. Kun käytät Amazon Marketplace, kohteita ovat saatavilla ostajaa, joka etsii tuotetta. Olitpa myydä irtotavarana kuin liike tai myyt henkilökohtaiset tavarat kotoa, voit helposti luoda Amazon Marketplace tili ja luo listauksia kohteita haluat myydä.

Ohjeet

1 Luo Amazon tilin, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Jälkeenpäin klikkaa "Tilisi" -linkkiä sivun yläreunassa. Kirjaudu sisään, jos tarvitaan. Selaa alaspäin ja napsauta "Myy Omat sivusi." Päätä, haluatko rekisteröityä ammattilaisena myyjä tai yksittäisen myyjän. Professional jäsenyys sopii henkilöille tai yrityksille, jotka aikovat myydä korkeintaan 40 kuukauden. Oletusasetus on yksittäisen myyjän. Jos haluat tulla ammatillinen myyjä klikkaa "Start Now" -linkkiä.

2 Etsi tuote, jonka haluat myydä käyttäen kenttiin. Valitse kategoria ja sitten etsiä otsikko, avainsanat tai numeerinen tunniste, kuten ISBN, UPC tai ASIN. Kun tuote tulee esiin, varmista, että se on yksi haluat myydä. Tämä on erityisen tärkeää, jos myyt kirja, joka on useita painoksia.

3 Valitse kunnon tuotteen pudotusvalikosta. Vaihtoehtoja ovat uudet, käytetyt - Kuin uusi, käytetty - Erittäin hyvä, käytetyt - Hyvä, ja käytetyt - Hyväksyttävä. Jätä huomautus ehto "kunto Note" kenttään. Jos esimerkiksi myyt kirjan ja kansi on kulunut tai sivut korostaa, tämä on ala, jolla voisitte mainita sitä.

4 Anna hinta haluat asettaa "Your Price" kenttään. Tämä hinta pitää näkyä Yhdysvaltain dollareina, ja maksimi on 10000 dollaria huhtikuussa 2011. Amazon veloittaa osuus hinnasta että asetat. Kun "Määrä" -kenttään, valitse määrä kohteen myyt. Jos myyt enemmän kuin yksi, kunkin kohteen tulee olla samassa kunnossa. Jos ei, sinun täytyy määrittää kunkin kohteen erikseen.

5 Valitse toimitustapa. Sinulla on mahdollisuus merenkulun kohde itse tai antaa Amazon lähettää sen sinulle. Olet velvollinen tarjoamaan Vakiolaivausehdot, mutta voit myös valita useita tiloja laivaliikenteen kuten kaksipäiväisen toimitus tai One Day merenkulku. Merkitse valintaruudut kunkin toimitustapa haluat tarjota.

6 Kirjaudu sisään uudelleen, jos niin kehotetaan tekemään ja paina "Jatka". Kun "Display Name" -kenttään nimi, jonka haluat näkyvät asiakkaille. Kirjoita luottokorttisi tiedot ja laskutusosoite. Tarjoa puhelinnumero, josta sinut voidaan välittömästi saavutettu. Klikkaa "Soita nyt." Nelinumeroinen PIN-koodi tuottaa ruudulla. Saat puhelinsoiton, joka kehottaa syöttämään PIN-koodin. Kun teet niin, sivu päivittyy automaattisesti. Klikkaa "Jatka".

7 Varmista, että kaikki tiedot ovat oikein. Lisää pankkitilin tiedot ja merkitse valintaruutu vahvistaaksesi, että olet lukenut ja hyväksynyt Käyttöehdot. Tarkista listalle. Jos olet tyytyväinen klikkaa "Lähetä uusi sol." Saat sähköpostitse vahvistuksen ja yritystietosi pitäisi näkyä Amazon muutamassa minuutissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita