Miten luoda web Taustat

Miten luoda web Taustat
On olemassa useita etuja oppimisen miten tehdä oman web taustat. Paitsi lisäämällä luovuutta sivustoosi, opetella luoda omia taustoja web antaa sinulle enemmän ulkoasua sivustosi ja voi parantaa taitojasi graafisessa suunnittelussa. Olitpa aloittelija graafinen suunnittelija tai yrittää kätesi web design ensimmäistä kertaa, oppimisen miten tehdä omia web taustat säästää aikaa ja estää tekijänoikeusrikkomus.

Ohjeet

Avaa uusi asiakirja oman Graafinen suunnittelu Software

1 Avaa graafinen suunnitteluohjelma. Klikkaa \ "Tiedosto> Uusi. \" Riippuen ohjelmasta, saatat nähdä hieman eri komennot.

2 Aseta kuvan koko leveyden ja pituuden standardi tietokoneen monitoria varmistaa taustan kattaa koko näytön. Vaikka jotkut tietokoneiden näytöt myydään nyt 30 tuumaa vinosti, vakio näytöt ovat välillä 17 ja 20 tuumaa. Voit olla turvallisella puolella, liioitella kokoa tausta niin, että tausta on täysin katettu. Hyvä mittaus varmistaa kaikkien tietokoneen monitorit näkevät samat web taustalla on 22 tuumaa kaikkialla ja 22 tuumaa alas. Jos käytetään mittaamaan pikseleinä (useimmat web-suunnittelijat ja graafikot käyttävät tätä pienempiä mittaus sijaan), sinun pikselin koko on 4023 x 4023 (joiden resoluutio on 72 pikseliä tai pisteitä senttimetrillä).

3 Etsi \ "kuvakoko \" valikosta graafisen suunnittelun ohjelma. Joissakin ohjelmissa, ohjelma pyytää sinua antamaan koko kerran uusi dokumentti avataan. Jos ei, klikkaa \ "Muokkaa> Canvas> Kuvan koko, \" \ "Kuva> Kuvan koko \" tai jonkin verran vaihtelua pudotusvalikosta. Jos et ole varma, miten muuttaa kokoa, käytä ohjelman ohje selvittää, miten muuttaa koko asiakirjan. Muuta kuvan kokoa.

Suunnittele Web Taustaa

4 Suunnittele Web tausta värin perusteella ja teema sivuston. Käytä suorakulmion väline oman graafisen suunnittelun ohjelma piirtää suorakulmion samankokoinen kuin asiakirja. Kun piirtää suorakulmio, voit lisätä liukuvärin liukuvärityökalun avulla, tai tilkka suorakulmion maalipurkin työkalu muuttaa väriä. Voit myös (riippuen graafisen suunnittelun ohjelmistot) lisätä, tuonti tai paikka kuvia rakkaitaan, lemmikkejä tai muuta grafiikkaa. Kokeile kokeilleet tekstuurit, tyylejä ja kaltevuudet ohjelmaan klikkaamalla eri työkaluja, kuten sivellin, kynä tai muoto työkaluja.

5 Valitse \ "Tiedosto> Tallenna nimellä \" kun olet suunnitella web tausta ja olet tyytyväinen ulkoasua kuvasi. Valitse yksinkertainen tiedostonimi kuten BG tai tausta. Jos tiedosto on kaltevuus tai tosiasiallinen kuvia (kuten ihmiset), tallentaa muodossa oman kuvan .jpg tai .png. Jompikumpi on hyväksyttävää. Jos tiedosto on vektori tyyli kuvia kuten ympyröitä ja neliöitä, tallenna tiedosto .gif tiedoston. Tallenna kuva kansioon, joka sisältää Web-sivut ja klikkaa \ "Tallenna. \"

6 Lisää tausta sivustoosi lisäämällä seuraavat tunnisteen <head> </ head> tageja sivuston:

<Style type = \ "text / css \"> <! - body {background-image: URL (bg.jpg) GO } -> </ Style>

Aiheeseen liittyviä artikkeleita