Miten luoda XP käynnistymään USB

Miten luoda XP käynnistymään USB
Jos olet omistaja uusi netbook ja haluat saada Windows XP: n sen, saatat olla miettimättä, missä tarkalleen Laitatko levyn. Useimmat netbooks (ultra-kannettava läppäreissä) kaihda optinen asema hyväksi kapea runko. Tämä tekee asentamisesta, uudelleenasennusta tai vianmääritys käyttöjärjestelmän hieman vaikeampaa. Voidakseen tehdä niin, sinun täytyy Windows XP ISO image tiedoston, joka voidaan sitten asentaa USB ja tehdä käynnistyvä. XP käynnistyvä USB-asema voidaan sitten käynnistää laitteistosi asemasta.

Ohjeet

1 Lataa WinToFlash apuohjelmaa, jonka Novicorp (katso resurssit latauslinkin). Tämä on ilmainen apuohjelma, joka täysin vie päänsärky (komentorivin työ) ulos luoda bootable USB.

2 Aseta USB-muistitikku tietokoneen USB. Avaa ladattu WinToFlash apuohjelma kaksoisnapsauttamalla sen kuvaketta.

3 Aseta "USB Drive Type" ja "Flash Stick." Aseta "Format" "USB-HDD." Aseta "File System" ja "FAT32."

4 Siirry ja valitse Windows XP ISO image tiedoston sisällä "Windows Source Path." Jos sinulla ei vielä ole kuvatiedosto (.iso), katso kohta 2 Saat ohjeet kuvan Windows XP levy.

5 Siirry ja valitse USB sisällä "USB Drive" ja valitse "Suorita". Kun prosessi on valmis, poistu hyödyllisyys ja sinulla on täysin käynnistyvä XP USB-muistitikun.

Luominen ISO levyltä

6 Lataa ja asenna Alcohol 120 Alcohol-Soft.com. Alcohol 120 on CD ja DVD poltto sovellus, jonka avulla on helppo poimia kuvan levylle.

7 Aseta Windows XP: n levy tietokoneen. Avaa poltto-ohjelma.

8 Valitse "Imaging Making Wizard."

9 Valitse levyasema, joka sisältää Windows XP levy pudotusvalikosta ja valitse "Next".

10 Nimeä tiedostolle ja valitse kohde tallenna se. Valitse ".iso", kuten kuvan muodossa. Napsauta "Käynnistä" aloittaa luomassa kuvatiedoston. Kun valmis, lopeta sovellus.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita