Miten luodaan Custom Start Menu Link

Miten luodaan Custom Start Menu Link
Vaikka monet Windows-käyttäjät eivät voi ymmärtää sitä, Windowsin Käynnistä-valikko voidaan räätälöidä. Tavallisesti ohjelmat ja kansiot Käynnistä-valikosta koostuu ensisijaisesti niille laittaa sinne Windows Installer yhteydessä asennettiin uusi ohjelma. Jos haluat nopeamman yhteyden tiedostoja, jotka eivät näy Käynnistä-valikossa, voit lisätä ne itse.

Ohjeet

1 Käynnistä tietokone ja anna Windowsin ladata normaalisti.

2 Napsauta hiiren kakkospainikkeella "Käynnistä" -painiketta ja valitse "Ominaisuudet" valikosta.

3 Klikkaa "Classic Start Menu" vaihtoehto painiketta. Tämä muuttaa Käynnistä-valikon ulkonäköä virtaviivainen, mutta se on ainoa tapa mahdollistaa räätälöinnin.

4 Napsauta "Muokkaa" -painiketta.

5 Napsauta "Lisää" -painiketta uuteen ikkunasta.

6 Jos tiedät tiedoston sijainti lisäät Käynnistä-valikkoon, kirjoita se tekstikenttään. Jos et tiedä missä se on, napsauta "Selaa" -painiketta ja selata tietokoneen, kunnes löydät sen. Kun olet löytänyt sen, napsauta "OK" -painiketta, napsauta "Seuraava".

7 Valitse mihin kansioon haluat tiedoston lisätään Käynnistä-valikosta tai klikkaa "Uusi kansio" luoda kansion nimenomaan tiedosto. Kun olet kansion perustettu, klikkaa "Next".

8 Valitse pikavalinnan nimi asetat Käynnistä-valikosta, napsauta "Valmis". Nyt voit käyttää tätä tiedostoa Käynnistä-valikon kautta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita