Miten luodaan Media Player Oma profiili

Musiikin lisääminen online profiili antaa sivustosi lisätään annos maku. Kaikki profiilit eivät voit käyttää mediasoittimia, koska jotkut niistä kieltää HTML koodausta. Kuitenkin sivustot kuten MySpace ja Ning sallii tämän. Kaikki mitä tarvitset on musiikkia haluat kuuntelijat kuulla ja mediasoitin ihon näyttämään musiikkia.

Ohjeet

1 Luo MP3 linkin musiikin haluat pelata profiiliisi. Jos sinulla on oma online-tiedostojen tallennustilaa, voit luoda MP3 link klikkaamalla "Upload" vaihtoehto tiedoston hakemistoon ladata tiedoston tietokoneesta tai CD. Jos sinulla ei ole omaa online-tiedostojen tallennustilaa, voit käyttää sivustoja kuten File Den ja Postilaatikko Drive ilmaiseksi.

2 Käy Web-sivuston, jonka avulla voit käyttää sen mediasoitin nahat pukeutua mediasoitin. Jotkut sivustot, joiden avulla voit käyttää niiden nahat ovat MixPod ja My Flash fetissi. Useimmat sivustot avulla voit käyttää niiden nahat ilmaiseksi jälkeen kirjaudut käyttäjätili niiden päällä.

3 Selaa luetteloa käytettävissä mediasoitin nahat. Valitse iho haluat näkyvät profiilissasi.

4 Aloita lisäämällä musiikkia ihon klikkaamalla "Lisää linkki" vaihtoehto. Sanamuoto saattaa hieman vaihdella sivuston. Kun klikkaamalla vaihtoehto, voit kirjoittaa tai liittää MP3-linkkiä, joka syntyi vaiheessa 1. Jos haluat, voit lisätä nimikkeitä laulu sekä taiteilija. Tämä antaa kuulijoille tunnistaa musiikkia he kuuntelevat.

5 Muokata mediasoitin asetukset. Esimerkiksi voit olla mediasoitin käynnistyy automaattisesti, kun sivu avataan. Voit myös valita, mediasoitin toistaa tai "loop" kappaleita.

6 Kopioi HTML-koodi, joka on automaattisesti luotu oman mediasoittimen.

7 Kirjaudu profiiliisi huomioon. Avaa "Profile Editor."

8 Liitä HTML-koodi sisällä profiilisi editori. Klikkaa "Save" mahdollisuus tallentaa profiilisi muutokset. Mediasoitin näkyy nyt profiilissasi ja pelata mukaan valitsemasi asetukset.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita