Miten luodaan öinen Ocean Scene Photoshop

Useimmat kohteet imevät väriä heidän ympärillään ja vesi on erittäin heijastava pinta. Tämän seurauksena, kellonaika vaikuttaa värin tahansa kohtauksen, joihin liittyy vettä. Siksi tumma blues ja mustat hallitsevat yöllä valtameri kohtaus. Jos taiteilija vain aikoo vetää valtameren itse, kellonaika voidaan osoittaa värit taiteilija asettaa veteen, sekä yhteiset yöaika sääolosuhteet kuten sumu.

Ohjeet

Renderöinti Öinen merivesi

1 Valitse tummansininen etualan värin ja musta taustaväri. Mene suodatin pudotusvalikosta tehdä ja ajaa pilviä ohjelmaa.

2 Käytä kuidut Suodatin renderöinti joka löytyy suodatin pudotusvalikosta. Flip tämä kuva kunnes viivat ovat vaakasuorassa.

3 Monista tämä kerros. Aseta sekoitustilan uuden kerroksen "näyttö." Laske peittävyyden kunnes olet tyytyväinen kuvan.

4 Valitse uusi sininen taustaväri. Luo uusi kerros. On kerrospaneeli, löytää uusia täytön tai säätötasolle kuvaketta ja valitse "kaltevuus." Valintaikkuna tulee näkyviin. Aseta etualalla läpinäkyviksi, tyyli lineaarisia, kulma 90 astetta ja laajuus 100 prosenttiin. Tämän pitäisi luoda sumuinen vaikutus.

5 Laske peittävyyden tämän kerroksen 65 prosenttia.

6 Etsi liquidify suodatin painamalla T aktivoida turbulenssin työkalu ja tehdä lähes vaakasuora liikkeet ympäri keskikerroksen.

Vihjeitä

  • Kokeile sävyjä muuttaa kellonajan kuva.
  • Koska joitakin ovat satunnaistettuja, et ehkä saa täsmälleen samat tulokset kuin kuvitettu.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita