Miten määritellään mitä ajureita olen tällä hetkellä käytössä Oma tietokone

Miten määritellään mitä ajureita olen tällä hetkellä käytössä Oma tietokone
Lähes jokainen laite liität tietokoneeseen edellyttää laitteen kuljettaja moitteettomasti. Valmistajat tietokoneen laitteiden usein julkaista päivityksiä niiden kuljettajien, jotka lisäävät vakautta, lisätä ominaisuuksia ja varmistaa, että laite pysyy yhteensopiva muuttuvan tekniikan. Mukaan Microsoft.com, voit käyttää Windowsin Laitehallinnasta, asennetuissa laitteille. Tämä tieto auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, kun päivittää laitteita tai asentaa uusia ajureita.

Ohjeet

1 Avaa Käynnistä-valikko ja valitse "Suorita" avaa komentokehotteen. Windows Vistassa ja Windows 7, voit kirjoittaa komentoja suoraan hakukenttään.

2 Kirjoita "devmgmt.msc" hakukenttään tai komentokehotteen. Paina "Enter" tai klikkaa "OK" Avaa Laitehallinta.

3 Valitse "Näytä" valikkorivillä ja valitse "Laitteet tyypin" ryhmään laitteiden osiin niiden käyttötarkoituksiin, kuten näytön sovittimia tai näppäimistöjä.

4 Napsauta nuolta kunkin laitteen luokka, josta haluat tarkistaa. Tiedoston puu laajenee ja näyttää kaikki tietokoneen laitteita, jotka kuuluvat kunkin luokan.

5 Kaksoisnapsauta laitteen nimi esiin ominaisuuksia seuloa kyseisen laitteen. Ominaisuudet näytön "Yleiset" -välilehti kertoo alla "Laitteen tila", jos laite toimii oikein.

6 Valitse "Ohjain" -välilehti Ominaisuudet-näytössä voit tarkastella tietoja tällä hetkellä asennetun ohjaimen kyseiselle laitteelle.

7 Klikkaa "Ajurin tiedot" näkyviin syvällisempää tietoa kuljettajan laite käyttää. Tämä ruutu näyttää sijainnin ohjaintiedostot, toimittaja ja tiedoston versio. Valitse "OK" palata edelliseen ikkunaan.

8 Tarkista päivämäärä listattu kuljettajalle "Ajuri" välilehden Ominaisuudet näytön laitteen. Jos se on yli pari kuukautta vanha, siellä voisi olla uusi kuljettaja saatavilla. Valitse "Ohjain" välilehti, voit napsauttaa "Päivitä ohjain" on Microsoft Update automaattisesti etsiä uuden ohjaimen.

Vihjeitä

  • Jos huomaat, että kuljettajat ovat vanhoja, mutta Windows Update ei löydä mitään uutta ohjaimen versio, voit tarkista verkkosivuilla laitteen valmistajalle. Monet valmistajat julkaisevat ajurit, jotka voidaan ladata ja asentaa suoraan niiden verkkosivuilla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita