Miten muokata PDF-tiedostoja Photoshop CS2

Muuntaminen tiedoston Adobe PDF tai Portable Document Format-tiedoston, tekee sen yleisesti saatavilla kuka tahansa maksuttoman Adobe Readerin ja myös lukita alas, että tekstiä asiakirja ei ole muokattavissa. Tämä ei tarkoita PDF itse lukitaan muokkaus; toinen Adobe-ohjelmisto, Photoshop CS2, tarjoaa pari kiertoteitä muokkaamiseen asiakirjan. Photoshopin työkaluilla toimitukselle mahdollisuuden merkitä PDF-tiedostoja ruudulla tavalla hyvin samanlainen punainen kynä editointi tyyli varsinaisen paperin asiakirjoja.

Ohjeet

1 Avaa Photoshop CS2. Valitse "File" -valikosta. Napsauta "Avaa". Selaa PDF muokata ja kaksoisnapsauta tiedoston nimeä. Riippuen PDF, se voi kestää hetken ladata "Tuo PDF" näyttö.

2 Pidä "Ctrl" -näppäintä. Valitse yksi kustakin sivuja PDF muokata. Jätä vaihtoehtoja oikealle puolelle ikkunan oletusarvoihin ja napsauta "OK" -painiketta.

3 Klikkaa "Brush" työkalu "Työkalut" ruudussa. Työnnä "Peittävyys" palkki työkalurivin yläosassa työalueen "50%." Klikkaa "Color Picker" alareunassa "Työkalut" ruudussa ja valitse väri käyttää korostus PDF. Valitse "OK".

4 Aseta pensseli PDF-ja vedä yli sanat tai kohdat korosta, tallettaminen läpikuultava maali.

5 Valitse musta "Color Picker" ja liu'uta "Peittävyys" bar takaisin "100%." Vedä harja yli osat PDF redact tai yliviivata.

6 Klikkaa "Eraser" työkalu "Työkalut" ruudussa. Vedä osoitin osat PDF poistaa.

7 Valitse punainen tai toinen väri "värivalikoimasta." Napsauta hiiren kakkospainikkeella muodot kuvaketta "Työkalut" ruudussa, joka näyttää harmaa neliö, harmaa ympyrä, viiva tai harmaa tähti. Valitse "Ellipse Tool" tai "Line Tool" mistä fly-out valikko. Lisää muokkauksia kuten nuolet osoittavat paikkoja PDF tai ympyröimällä virheitä ja kirjoitusvirheitä työkalulla.

8 Lisää tekstiä PDF klikkaamalla "T" -kuvaketta "Työkalut" ruudussa. Huomaa, että tämä teksti tulee näyttämään sitä on lisätty, se ei näyttämään osa alkuperäistä PDF. Photoshop ei voi "murtaa" alkuperäisen PDF teksti. Valitse fontti, koko ja väri työkalurivin yläosassa työtilan. Napsauta PDF ja lisätä nimikirjaimet, kommentteja tai toisin sanoen PDF.

9 Tallenna jokaisen sivun PDF erikseen, kuten Photoshop on rikki ne ulos sivu sivulta. Valitse yksi sivuja. Valitse "File". Valitse "Tallenna nimellä." Kirjoita uusi nimi kuvaa tai jätä Photoshop oletuksena nimi. Klikkaa "Tallenna" -painiketta. Vaihtoehtoisesti avaa Adobe Acrobat ja koota kaikki sivut yhteen ja sitten tallenna ne yhdeksi PDF.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita